Video Bļugera pārstāvētā "Canucks" pārtrauc zaudējumu sēriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadošo komandu duelī papildlaikā pārspēja Bostonas "Bruins" un pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

"Canucks" savā laukumā bija pārāka ar rezultātu 3:2 (0:0, 0:2, 2:0, 1:0).

Otrā perioda sestajā minūtē Jespers Bukvists izmantoja izgājienu pret vārtsargu un izvirzīja viesus vadībā, bet 12.minūtē Dentons Heinens nocīnījās vārtu priekšā un panāca 2:0.

Trešās trešdaļas 13. minūtē Broks Bresers pēc uzvarēta iemetiena vienus vārtus atguva, bet 71 sekundi pirms pamatlaika beigām, mājiniekiem spēlējot ar tukšiem vārtiem, Filips Hroneks izpildīja precīzu metienu no distances - 2:2. Cīņa turpinājās papildlaikā, kura otrajā minūtē Besers vairākumiem ar saviem 33. vārtiem sezonā izrāva mājiniekiem uzvaru.

Visos trīs gūtajos vārtos asistēja Džonatans Teners Millers. "Canucks" vārtos Tečers Demko atvairīja 20 no 22 metieniem, bet pretējā laukuma galā Džeremijs Sveimens neitralizēja 36 no 39 raidījumiem.

Bļugers šajā cīņā uz ledus bija 14 minūtes un 25 sekundes, divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja septiņos no 11 iemetieniem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

"Canucks" ar 82 punktiem 60 spēlēs ir pirmā Rietumu konferencē un atgriezusies arī līderpozīcijā visā līgā. "Bruins" ar 81 punktu 59 cīņās ir otrā Austrumos un trešā NHL.

Vankūveras hokejistiem nākamā spēle paredzēta otrdien mājās pret Bļugera savulaik pārstāvēto Pitsburgas "Penguins".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu