Portāls: Gražulis pievienosies Banki vadītajai "Virtus"

CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Gražulis
Andrejs Gražulis Foto: FIBA.com

Lukas Banki vadītais Itālijas basketbola klubs Boloņas "Virtus", kuru pārstāv Rihards Lomažs, ir panācis vienošanos ar Trento "Aquila" par Andreja Gražuļa pāreju uz Boloņas klubu pēc šīs sezonas, ziņo tīmekļa vietne "Sportando.basketball".

Atsaucoties uz Itālijas laikrakstu "Corriere del Trentino", "Sportando.basketball" vēsta, ka "Virtus" ir panākusi vienošanos ar Gražuli.

Gražulis, kurš Banki trenētajā Latvijas izlasē divās spēlēs februārī guva vidēji 15,5 punktus mačā, aizvadītajā Eirokausa sezonā vidēji spēlē guva 12,3 punktus un izcīnīja 5,2 atlēkušās bumbas.

"Corriere del Trentino" vēsta, ka vienošanās par nākamo sezonu panākta "pēdējo dienu laikā".

Boloņas vienība ar bilanci 15-5 Itālijas A sērijā ieņem trešo vietu, bet Eirolīgā ar 16 uzvarām 26 mačos ieņem piekto vietu.

Gražulis Trento vienības rindās aizvada otro sezonu. Šosezon viņš Itālijas A sērijā caurmērā spēlē ir guvis 14,2 punktus un izcīnījis 4,7 bumbas zem groziem.

Pirms pievienošanās Trento komandai Gražulis divas sezonas spēlēja citā Itālijas komandā Triestes "Allianz", bet vēl pirms tam - pēc spēka otrās līgas vienībā Tortonas "Bertram".

Gražulis karjeru sāka Ventspilī, līdz 2017. gadam aizstāvot šīs pilsētas kluba krāsas un pēc tam pārceļoties uz Permas "Parma" klubu Krievijā un "VEF Rīga".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu