Video Timma un Strēlnieks ar dramatisku zaudējumu debitē "Obradoiro" komandā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Jānis Timma (ar bumbu)
Latvijas basketbolists Jānis Timma (ar bumbu) Foto: OBRADOIRO CAB (twitter.com)

Latvijas basketbolisti Jānis Strēlnieks un Jānis Timma svētdien Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā izcēlās ar attiecīgi desmit un septiņiem punktiem, taču tas neglāba viņu pārstāvēto Santjago de Kampostelas "Obradoiro" no zaudējuma.

Abiem latviešiem aizvadot pirmo maču Santjago de Kampostelas komandas rindās, "Obradoiro" viesos ar rezultātu 77:78 (26:13, 11:18, 18:27, 22:20) piekāpās "Girona".

Strēlnieks spēlēja 21 minūti un 55 sekundes un raidīja grozā trīs no sešiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, kā arī atzīmējās statistikā ar atlēkušo bumbu, četrām rezultatīvām piespēlēm, trīs kļūdām, vienu piezīmi, diviem izprovocētiem sodiem, iekrāja +/- rādītāju +2 un efektivitātes koeficientu astoņi.

Tikmēr Timma laukumā pavadītajās 26 minūtēs un astoņās sekundēs realizēja divus no trijiem divu punktu metieniem un vienu no pieciem tālmetieniem. Viņa kontā arī četras bumbas zem groziem, viena kļūda, divas piezīmes, trīs izprovocēti sodi, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +7 un efektivitātes koeficientu seši.

Latviešu pārstāvētajā komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām bija Artjoms Pustovijs, kamēr mājinieku panākumu ar 20 punktiem sekmēja Kenijs Čerijs.

Savukārt Anžejs Pasečņiks guva deviņus punktus, bet viņa pārstāvētā "Palencia" viesos ar 93:111 (25:25, 31:28, 20:27, 17:31) zaudēja ULEB Eirolīgas klubam "Valencia".

Pasečņiks, laukumā pavadot 16 minūtes un 56 sekundes, realizēja četrus no pieciem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pieļāva četras kļūdas, piecreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes, tika pie negatīva +/- rādītāja (-18) un iekrāja piecus efektivitātes koeficienta punktus.

Viesiem pa 16 punktiem guva sešas rezultatīvas piespēles atdevušais Keje van der Vūrsts un Vitors Benite, bet uzvarētājiem rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Damjēns Inglī.

Artūra un Rodiona Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM ar 14 uzvarām 23 spēlēs ir piektā, Mārcis Šteinbergs un Manrezas "Baxi" ar bilanci 12-11 ir desmitie, "Obradoiro" ar sešām uzvarām ierindojas 15.pozīcijā, bet "Palencia" ar četrām uzvarām ieņem pēdējo vietu 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu