Ronaldu partnere izteikusies par Krištianu karjeras beigšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/Scanpix

39 gadus vecais Krištianu Ronaldu savu profesionāļa karjeru vairāk nekā gadu turpina Saūda Arābijas klubā "Al-Nassr". Gaidāmajā vasarā gan viņš sola būt Portugāles izlases sastāvdaļa un, iespējams, kapteinis Eiropas čempionāta finālturnīrā. Bet cik ilgi vēl turpināsies izcilā futbolista karjera, kuram 40 gadi apritēs nākamā gada februārī?

Uz to atbildējusi Ronaldu dzīvesbiedre, kura Parīzes modes nedēļā ieradās kleitā, kas atgādināja Ronaldu kreklu. Viņa deva mājienu, kad Portugāles superzvaigzne varētu noslēgt karjeru.

"Krištianu spēlēs vēl gadu, un tad viņš beigs. Varbūt divus, es nezinu," britu tabloīds "The Sun" atsaucas uz Rodrigesas teikto.

Džordžīna Rodrigesa
Džordžīna Rodrigesa Foto: AFP/SCANPIX

Ronaldu, kurš "Al-Nassr" pievienojās 2023. gada sākumā, līgums ar Saūda Arābijas klubu ir spēkā līdz 2025. gadam, un viņa gada ienākumi tiek lēsti 185 miljonu eiro apmērā. Ronaldu ar gūtiem 22 vārtiem ir Saūda Arābijas līgas labākais snaiperis.

Portugāle Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas sāksies jūnijā, spēlēs F grupā, tiekoties ar Turciju un Čehiju, bet ceturtā dalībniece tiks noskaidrota kvalifikācijas izslēgšanas spēlēs. Iespējamie varianti ir Gruzija, Luksemburga, Grieķija un Kazahstāna.

Ronaldu debiju Portugāles izlasē piedzīvoja 2003. gadā. Kopš tā laika viņš laukumā devies 205 spēlēs un guvis 128 vārtus. Neviens cits futbolists savas izlases sastāvā nav aizvadījis vairāk spēļu par Ronaldu.

Ronaldu un Rodrigesa ir kopā kopš 2016. gada, un 2017. gada novembrī pasaulē nāca abu pirmā kopīgā atvase - meitiņa Alana Martina. Ronaldu no iepriekšējām attiecībām ir dēls Krištianu juniors, kā arī dvīņi Eva un Mateo, kurus iznēsāja surogātmāte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu