Video Vieglatlēte, kura guva šausminošu traumu PČ telpās, saskrūvēta ar skrūvēm

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Francijas kārtslēcējai Margo Ševrjē pasaules čempionāts vieglatlētikā telpās Glāzgovā noslēdzās ne tā, kā cerēts. Viņa guva smagu savainojumu, un tagad būs jāsadzīvo ar skrūvēm ķermenī.

Sākotnējo augstumu – 4,55 metri – 24 gadus vecā sportiste pārvarēja pēdējā, trešajā, mēģinājumā. Tas nenācās viegli. 

Ševrjē pirmais mēģinājums pieveikt 4,65 metrus neizdevās, un viņa krita tik neveiksmīgi, ka smagi savainoja kreiso potīti. Sportistei nekavējoties tika sniegta pirmā palīdzība turpat uz vietas un iedots pretsāpju līdzeklis. 

Divas dienas pēc sacensībām Ševrjē sociālajos tīklos atskatījās uz notikušo.

Video: Cilvēkiem ar vājiem nerviem neskatīties.

"Es varēju atgriezties no pasaules čempionāta ar medaļu, bet tā vietā es atgriežos ar trim skrūvēm kājā," viņa ierakstīja lietotnē "Instagram", esot slimnīcas gultā. "Sacensības nācās pamest pēc kritiena no 4,65 metru augstuma pirmajā mēģinājumā. Finišēju astotajā vietā un ar atklātu lūzumu."

Viņa piebilda: "Ko tur slēpt, tā ir nopietna trauma. Ne tajā labākajā ķermeņa daļā. Priekšā ilga veseļošanās."

Tajā pašā laikā francūziete ir optimistiski noskaņota un cer vasarā piedalīties Parīzes olimpiskajās spēlēs. "Man ir pieci mēneši. Pieci mēneši, lai tiktu uz kājām un kvalificētos Parīzes olimpiskajām spēlēm."

Par pasaules čempioni kārtslēkšanā tika kronēta Mollija Kauderija no Lielbritānijas, sudrabu izcīnīja jaunzēlandiete Elīza Makartnija. Abas pieveica 4,80 metru augstumu, izšķirošais faktors bija mēģinājumu skaits. Bronzu ar rezultātu 4,75 metri izcīnīja amerikāniete Keitija Mūna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu