Video Bertāns trāpa divus tālmetienus "Hornets" zaudējumā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva septiņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Hornets" viesos ar rezultātu 97:114 (23:34, 23:19, 21:33, 30:28) zaudēja līgas vājākajai komandai Detroitas "Pistons".

Bertāns laukumā pavadīja 26 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā realizēja divus no septiņiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, bet nerealizēja vienīgo divpunktu metienu. Viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba, divas rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, viena kļūda un viena piezīme, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -15.

"Hornets" rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām bija Mailss Bridžess, 22 punktus pievienoja Grants Viljamss, bet Brendons Millers tika pie 19 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

"Pistons" komandā 22 punktus guva Keids Kaningems, kurš arī izcēlās ar sešām bumbām zem groziem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Hornets" ar 16 uzvarām 65 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs trešdien, viesojoties pie Memfisas "Grizzlies".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu