Video Girgensonam divas rezultatīvas piespēles "Sabres" uzvarā

CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Ar divām rezultatīvām piespēlēm pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē izcēlās Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons, palīdzot Bufalo "Sabres" vienībai viesos pieveikt Sietlas "Kraken" komandu.

"Sabres" izbraukumā bija pārāki ar 6:2 (3:2, 2:0, 1:0), izcīnot ceturto uzvaru pēdējās piecas spēlēs un turpinot cīņu par "play off".

Girgensons uz ledus bija 12 minūtes un 54 sekundes, no kurām 57 sekundes spēlēja mazākumā.. Uzbrucējs asistēja vārtu guvumā Teidžam Tompsonam pirmajā minūtē un Aleksam Takam sestajā minūtē. Girgensona konta arī viens metiens vārtu rāmī četri spēka paņēmieni, divi bloķēti metieni, uzvarēts viens no diviem iemetieniem, divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +2.

Šajā sezonā Girgensons 51 mačā sakrājis 12 (7+5) rezultativitātes punktus, 21 soda minūti un pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Ar trim vārtiem jeb "hat trick" uzvarētāju rindās pirmdienas mačā izcēlās Džefs Skiners, bet vēl vienus vārtus guva Ouens Pauers.

"Kraken", kas piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas, sastāvā ar precīziem metieniem atzīmējās Džordans Eberle un Metijs Benjērs.

"Sabres" ar 71 punktu 69 mačos Austrumu konferencē ieņem 11. vietu un turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. No "play off" zonas Bufalo vienību šķir četri punkti.

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs jau otrdien, kad viesos tiksies ar uzbrucēja Teodora Bļugera un vārtsarga Artūra Šilova pārstāvēto Vankūveras "Canucks" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu