Video Balinskis NHL atgriežas ar zaudējumu, Girgensonam -2 neveiksmē

Papildināts 09:06, 22. marts, 2024
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas aizsargs Uvis Balinskis ceturdien vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa Floridas "Panthers" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Panthers" mājās ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) zaudēja Nešvilas "Predators" komandai, piekāpjoties trešajā mačā pēc kārtas.

Balinskis spēlēja 15 minūtes un 25 sekundes un statistikā atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem, diviem spēka paņēmieniem un neitrālu lietderības koeficientu.

Nešvilas komandā Filips Fošberjs izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, divus (1+1) rezultativitātes punktus iekrāja Gustavs Nīkvists, kamēr pie divām rezultatīvām piespēlēm tika Raiens O'Railijs.

Mājinieku vārtus sargāja Sergejs Bobrovskis, kurš tika galā ar 34 ripām, bet Nešvilas vienības vārtsargs Kevins Lankinens atvairīja visus 33 metienus un aizvadīja "sauso" spēli.

"Panthers" ar 94 punktiem 69 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs sestdien, viesojoties pie Ņujorkas "Rangers".

Citā spēlē Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" viesos ar rezultātu 3:8 (2:1, 1:2, 0:5) zaudēja Edmontonas "Oilers" vienībai.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja deviņas minūtes un sešas sekundes, kuru laikā bloķēja vienu metienu, uzvarēja vienā no trijiem iemetieniem un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Pirmajā trešdaļā 2:0 "Sabres" labā panāca Jons Peterka un Viktors Ūlofsons, kamēr periodā izskaņā mājinieku deficītu samazināja Leons Draizaitls, kurš ar precīzu metienu noslēdza vairākumu.

Otrajā periodā pēc spēlētām nepilnām piecām minūtēm neizšķirtu panāca Matīass Ekholms, taču turpinājumā vienu vārtu pārsvaru Bufalo komandai atguva Peterka.

Atlikušajā spēles daļā "Oilers" guva sešus bezatbildes vārtus un tika pie pārliecinošas uzvaras. Vēl divus vārtus mājinieku labā guva Zeks Haimens, bet pa reizei precīzi bija Ekholms, Darnels Nērss, Raiens Makleods un Konors Brauns.

Starp uzvarētājiem ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Konors Makdeivids, kuram trešo sezonu pēc kārtas izdevies iekrāt vismaz 110 rezultativitātes punktus.

Bufalo komandas vārtos Uko Peka Lūkonens atvairīja 31 ripu, kamēr otrā laukuma pusē Stjūarts Skiners tika galā ar 26 metieniem.

"Sabres" ar 71 punktu 71 spēlē ieņem 12. vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs svētdien, viesojoties pie Kalgari "Flames".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu