Gulbe un "Casademont" zaudē Karalienes kausa finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas sieviešu basketbola izlases kandidāte Aleksa Gulbe piedalās Latvijas sieviešu valstsvienības atklātajā treniņā "Rimi" Olimpiskajā sporta centrā.
Latvijas sieviešu basketbola izlases kandidāte Aleksa Gulbe piedalās Latvijas sieviešu valstsvienības atklātajā treniņā "Rimi" Olimpiskajā sporta centrā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketboliste Aleksa Gulbe svētdien Spānijas Karalienes kausa finālā izcēlās ar desmit punktiem, taču tas neglāba viņas pārstāvēto Saragosas "Casademont" no zaudējuma.

Finālā Saragosas komanda ar 53:77 (12:21, 18:26, 11:13, 12:17) zaudēja "Valencia" basketbolistēm.

Gulbe spēlēja 23 minūtes un 22 sekundes un realizēja divus no sešiem divu punktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un trīs soda metienus. Viņa arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pieļāva trīs kļūdas, nopelnīja divas piezīmes, izprovocēja trīs pretinieču sodus, iekrāja +/- rādītāju -4 un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu deviņi.

Latvijas basketboliste un Leonija Fībiha bija rezultatīvākās Saragosas vienībā, kamēr vēl deviņus punktus guva Keila Pointere.

"Valencia" uzvaru ar 19 punktiem sekmēja Letīcija Romero-Gonsalesa, bet Alina Jagupova tika pie 17 punktiem un septiņām bumbām zem groziem.

Dienu iepriekš pusfinālā Saragosas basketbolistes 73:61 pārspēja Gulbes iepriekšējo klubu Salamankas "Perfumerias Avenida".

Pagājušajā sezonā Karalienes kausa finālā Saragosas "Casademont" ar 55:51 pārspēja Salamankas "Perfumerias Avenida", kuras rindās tobrīd spēlēja Gulbe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu