Maija sākumā Ķegumā notiks izaicinošākais no Latvijas skriešanas pasākumiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jau pavisam drīz, 4. maijā Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā "Zelta Zirgs" notiks Latvijā lielākais tautas izturības un piedzīvojumu skrējiens "Optibet stipro skrējiens". Šogad ir īpaši padomāts, lai skrējienā varētu piedalīties ikviens interesents neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības. Reģistrēties skrējienam var "Biļešu servisa" interneta vietnē.

Pavasaris ir piemērotākais laiks, lai modinātu savu ķermeni un prātu no ziemas miega, un jau tradicionāli 4. maijā, Latvijas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, "Optibet stipro skrējienā" ikviens varēs pārbaudīt savu prāta un fiziskā ķermeņa izturību - gan individuāli, gan kopā ar ģimeni un draugiem.

"Ir prieks, ka šogad atjaunojam Stipro skrējienu, kas sevi jau iepriekš ir pierādījis kā sacensības gara piepildīts tautas saliedēšanas sports, kurā ikviens dalībnieks ar dažādu fizisko sagatavotību spēj iegūt pārliecību par saviem spēkiem," stāsta skrējiena organizators Maigurs Mūrmanis. "Turklāt jāsaka paldies mūsu šī gada lielajam atbalstītājam "Optibet sporta bāram", kura līdzdalība ir tik ļoti nepieciešama, lai varam izveidot vēlamo infrastruktūru un nodrošināt veiksmīgu "Optibet stipro skrējiena" norisi."

Dalībai "Optibet stipro skrējienā" pieejamas piecas dažādas grūtības pakāpes distances:

  • Galvenā skrējiena distance paredzēta dalībniekiem ar labu fizisko sagatavotību, kā arī tiem, kuri alkst izaicināt sevi jaunā līmenī. Pamata distancē ietverti dažādi pārbaudījumi ūdenstilpnēs, tranšejās, mežā un citviet sporta kompleksa teritorijā. Distancē var startēt gan vīrieši, gan sievietes, gan komandas.
  • Garmin Elites distancē, atsevišķi no pārējiem "Optibet stipro skrējiena" galvenā starta dalībniekiem, startēs sportisti ar augstāku fizisko sagatavotību.
  • Draugu distancē komfortabli jutīsies ikviens, kurš vēlas izmēģināt spēkus "Optibet stipro skrējienā" jautrā kompānijā un izjust pasākuma vienreizējo atmosfēru! Šajā skrējienā paredzēts kopējs starts, tādēļ varēs skriet individuāli, pārī vai komandā līdz četriem komandas biedriem.
  • SWH Ģimeņu skrējiena trase ir vienkārša, grūtības pakāpe zema. Iespējami dubļu šķēršļi, bet bez dziļām ūdens tilpnēm. Ģimeņu skrējienā aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem. Piedalīšanās tajā dos iespēju interesantā un neierastā veidā pavadīt laiku kopā, iesaistoties sportiskās aktivitātēs, kā arī izjust ģimenes locekļu atbalstu un gandarījumu par paveikto.
  • Un lielisks papildinājums ir Mazo stipro skrējiens, kurā bērniem ar vecāku palīdzību jātiek pāri "stikla kalnam", jālec riepu klasītes, jālien un jāskrien. Šis skrējiens sniedz bērniem iespēju sportiskā gaisotnē veicināt izpratni par veselīgu konkurenci, attīstot mērķtiecību un disciplīnu.

Arī uzņēmumiem ir iespēja pieteikt savu komandu "Optibet stipro skrējiena" galvenajai vai Draugu distancei, piedaloties TVNET+ Uzņēmumu čempionātā, un parādīt sevi gan kā spēcīgus nozares speciālistus, gan arī būt stiprākajiem sporta trasē.

"Kā īsti adrenalīna, sacensību fani, un visa, kas saistīts ar spēlēm, sportu un, protams, jautrību, esam lepni atbalstīt un būt klāt "Optibet stipro skrējienā"! Šis pasākums garantēti sniegs daudz pozitīvu emociju, bet, lai tās padarītu vēl spilgtākas, sagatavojām papildu aktivitātes, kurās ikviens varēs dalīt kopā būšanas prieku! Būsim priecīgi redzēt gan dalībniekus, gan viņu atbalstītājus, jo garlaicīgi noteikti nebūs!" - Jana Gormaļova, Optibet zīmola vadītāja Latvijā.

Papildus sportiskajam noskaņojumam trasēs pasākuma teritorijā norisināsies arī izklaides, lai radītu svētku sajūtu pasākuma dalībniekiem un līdzi atbraukušajiem atbalstītājiem.

Atbalstītājiem ieeja sporta kompleksā ir bez maksas, bet "Optibet stipro skrējiena" dalībnieki savu dalību reģistrēt un iegādāties ieejas biļetes var "Biļešu servisa" mājaslapā internetā. Dalībnieku reģistrācija notiek līdz 30. aprīlim. Svarīgi ņemt vērā, ka uz vietas biļetes dalībai skrējienā būs krietni dārgākas. Sacensībās būs ierobežots vietu skaits līdz 3000 dalībniekiem, lai nodrošinātu drošību un novērstu ilgstošu drūzmēšanos, sportistiem dodoties trasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu