Žagars atklāj, kad viņš varētu atgriezties laukumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Artūrs Žagars
Latvijas basketbolists Artūrs Žagars Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars pēc oktobrī gūtā ceļgala saišu savainojuma laukumā varētu atgriezties laukumā aprīļa otrajā pusē, atklāja basketbolists.

Žagars oktobrī Lietuvas čempionāta mačā pārrāva kreisās kājas ceļgala iekšējās sānu saites. Žagaram operācija tika veikta Stambulā un atlabšanas procesu viņš sāka "Fenerbahce" klubā, kas septembrī ar latvieti noslēdza trīs gadu līgumu, bet vēlāk izīrēja Viļnas "Wolves" komandai.

"Protams, ka gribu atgriezties pēc iespējas ātrāk, bet man apkārt ir cilvēki, kuri mani piebremzē. Grūti nosaukt precīzu datumu, taču, ja viss noritēs tā, kā tam jābūt, iespējams, tad aprīļa vidū vai beigās," sarunā ar Viļņas kluba preses dienestu teica Latvijas basketbolists.

"Viss atkarīgs no tā, kā jutīsies ceļgals. Šobrīd strādājam augstā intensitātē un ceļgals reaģē uz to labi," viņš piebilda.

Žagars Lietuvas Basketbola līgā (LKL) Viļņas komandas rindās aizvadīja četras spēles, kurās, pavadot laukumā vidēji 22 minūtes, izcēlās ar 12 punktiem, trīs atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm, bet ULEB Eirokausā vienā mačā bija laukumā 24 minūtes, guva desmit punktus un četras reizes rezultatīvi piespēlēja.

"Wolves" ar 15 uzvarām 23 mačos LKL turnīra tabulā ierindojas trešajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu