Video Krollis: Svarīgāk bija izpildīt trenera norādījumus nekā domāt tikai par rezultātu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Svarīgāk bija izpildīt trenera norādījumus nekā domāt tikai par rezultātu, pēc Latvijas futbola izlases neveiksmīgā neizšķirta pret Lihtenšteinu norādīja valstsvienības uzbrucējs Raimonds Krollis.

Latvijas futbola izlase otrdien Kiprā pārbaudes mačā spēlēja neizšķirti 1:1 (1:1) pret Lihtenšteinu, kas pārtrauca 24 zaudējumu sēriju.

Spēles 15. sekundē aizsargs Mārcis Ošs nesapratās ar vārtsargu Pāvelu Šteinboru, piespēlējot komandas biedram bumba ieripoja savos vārtos.

11. minūtē rezultātu izlīdzināja Raimonds Krollis, kurš vārtus nebija guvis vairāk nekā gadu, kad vēl spēlēja "Valmiera FC" sastāvā.

"Spēli sākām neveiksmīgi, sanāca pieļaut kļūdu. Pirmo puslaiku spēlējām labi, izveidojām momentu un iesitām vārtus. Otrajā puslaikā futbola bija mazāk nekā kaut kas cits," intervijā Latvijas Futbola federācijas preses dienestam norādīja Krollis.

"Kopumā šīs ir pārbaudes spēles pie jauna trenera, jaunām shēmām un jaunu ideju. Svarīgāk bija izpildīt trenera norādījumus un spēlēt futbolu nekā domāt tikai par rezultātu," uzsvēra Latvijas izlases uzbrucējs, kuram šis ir ceturtais vārtu guvums 37 spēlēs valstsvienības rindās.

"Galvenais, ka mēs cenšamies un mācāmies spēlēt futbolu. Kad galvā ir kaut kādas iestrādātas lietas, tad ir grūti pārslēgties. Tāpēc tagad viss neizdodas kā gribētos. Ar laiku parādīsies rezultāts, kādu treneris grib redzēt."

Krollis neslēpa prieku, ka viņam izdevās gūt vārtus pēc ilgāka pārtraukuma. Latvijas futbolistam neizdevās iekarot vietu Itālijas klubā "Spezia", kas viņu tagad izīrējis Čehijas komandai "Vyškov".

"Kāds laiciņš bija pagājis – gads ar kapeikām. Protams, ka ir patīkami. Jo ilgāk uzbrucējs negūst vārtus, jo grūtāk ir iesist pirmos pēc ilga pārtraukuma. Man tas bija svarīgi. Ceru, ka tas turpināsies."

Krollis atzīmēja, ka Latvijas izlases futbolisti nav apmierināti ar rezultātu spēlē pret Lihtenšteinu, taču viņš līdzjutējus aicināja būt pacietīgiem, jo komanda ar laiku noteikti sāks labāk spēlēt jaunā galvenā trenera Paolo Nikolato vadībā.

"Protams, ka neesam apmierināti. Treneris teica, lai esam mierīgi, ka galvenās spēles būs pēc tam. Domāju, ka ar to vīziju, kāda mums ir, rezultāts atnāks – tas būs skaistāks un baudāmāks gan skatītājiem, gan mums pašiem. Pacietību!"

Marta treniņnometnē Latvijas izlase pagājušajā nedēļā Nikolato debijā spēlēja neizšķirti 1:1 pret mājinieci Kipru.

FIFA rangā Kipra ieņem 125. vietu, Latvija ierindojas 136. pozīcijā, bet Lihtenšteina atrodas 203. vietā 210 nāciju konkurencē.

Latvijas izlasei nākamā spēle paredzēta 8. jūnijā Baltijas kausa izcīņā pret Lietuvu.

Septembrī sāksies UEFA Nāciju līgas C līgas turnīrs, kurā Latvijas izlasei būs jācīnās pret Armēniju, Fēru salām un Ziemeļmaķedoniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu