Video Porziņģis kaldina "Celtics" uzvaru pret Bertāna pārstāvēto "Hornets"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Латвийский баскетболист Кристапс Порзиньгис
Латвийский баскетболист Кристапс Порзиньгис Foto: AFP/Scanpix

Kristaps Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 20 punktus, savukārt pretinieku rindās Dāvis Bertāns atzīmējās ar astoņiem punktiem.

Bostonas "Celtics" izbraukumā ar rezultātu 118:104 pārspēja Šarlotas "Hornets", izcīnot 11. uzvaru pēdējos 13 mačos, savukārt pretinieki cieta astoto zaudējumu pēdējās deviņās spēlēs.

Porziņģis laukumā pavadīja 30 minūtes, guva 20 punktus (2p. 5/7, 3p. 1/3, soda metieni 7/8), izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un veica piecas rezultatīvas piespēles.

Latvijas basketbolists arī bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu, saņēma vienu piezīmi un maču pabeidza ar pozitīvu +/- rādītāju +11, kas bija trešais labākais "Celtics" komandā.

Bertāns nospēlēja 23 minūtes, guva astoņus punktus (2p. 1/1, 3p. 2/5), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un bloķēja vienu metienu.

Latvijas basketbolista rēķinā arī divas piezīmes un negatīvs +/- rādītājs -15, kas bija otrais sliktākais "Hornets" komandā.

Uzvarētāju labā 25 punktus guva Sems Hauzers (3p. 7/11) un "Celtics" komandas līderis Džeisons Teitums, kurš arī izcīnīja 10 atlēkušās bumbas. 19 iemeta Deriks Vaits, bet ar 15 atzīmējās Els Horfords.

"Hornets" sastāvā Mailss Bridžess guva 26 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un veica astoņas rezultatīvas piespēles. 24 punktus iemeta Grants Viljamss, 19 pievienoja Brendons Millers. 

"Celtics" šajā mačā trāpīja 19 no 53 tālmetieniem (35,8%). Bostonas komanda šosezon uzvarējusi visās 27 spēlēs, kurās tai izdevies trāpīt vismaz 18 trīspunktu metienus.

Ar 59 uzvarām un 16 zaudējumiem "Celtics" joprojām ir Austrumu konferences un līgas kopvērtējuma līdere, savukārt "Hornets" ar bilanci 18-57 ierindojas 13. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu