Paviāns pludmalē pārsteidz izskatīgo Vācijas sportisti Šmitu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Alika Šmita
Alika Šmita Foto: dpa/scanpix

25 gadus veco 400 metru skrējēju Aliku Šmitu pludmalē Dienvidāfrikas Republikā (DĀR) pārsteidzis paviāns. 

Šmita netālu no Keiptaunas kopā ar draudzeni un treniņu partneri Nadīnu Rītu pēc treniņa devās nopeldēties okeānā. Pēkšņi viņas pamanīja, ka kāds grasās paņemt krastā atstātās personīgās mantas.

Pirms došanās ūdenī viņa smiltīs bija atstājusi telefonu filmēšanai, kas tika pavērsts pret okeānu. Kamēr baudīja bangas, pie viņu mantām piegāja paviāns, un abas sportistes nekavējoties steidzās atpakaļ uz krastu. Savu paviāns panāca...

Video iespējams noskatīties šeit

Viņš paņēma sieviešu našķus un aizskrēja uz klinti. Dzīvnieks gan neko vērtīgu nepaņēma, viņš tikai vēlējās nobaudīt kārumus. Vēlāk Šmita nofilmēja paviānu, kā viņš našķējas.

Vāciju pārstāvošā Šmita pieaugušo līmenī iespaidīgus panākumus nav guvusi, bet līdz 20 gadu vecumam viņa Eiropas čempionātā ieguva sudraba medaļu 4 x 400 metru stafetē un U-23 ieskaitē šajā pašā disciplīnā bronzu.

Lai arī Šmita nav sasniegusi lielus panākumus, viņa bieži nonāk plašsaziņas līdzekļu slejās. Austrālijas žurnāls "Busted Coverage" viņu 2021. gadā atzina par seksīgāko sportisti pasaulē. "Instagram" viņai ir vairāk nekā 5 miljoni sekotāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu