Video Merzļikins un Balinskis nepiedalās savu komandu NHL spēlēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins ceturtdien nepiedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa Kolumbusas "Blue Jackets" komanda piedzīvoja zaudējumu. Laukumā Floridas "Panthers" rindās nedevās arī aizsargs Uvis Balinskis.

"Blue Jackets" mājās ar rezultātu 2:4 (2:2, 0:0, 0:2) zaudēja Ņujorkas "Islanders" komandai.

Latviešu vārtsargs otro maču pēc kārtas izlaida neliela ķermeņa apakšdaļas savainojuma dēļ, tomēr plānots, ka viņš būs gatavs atgriezties laukumā kuru katru dienu.

Vietu Kolumbusas kluba vārtos ieņēma Daņiils Tarasovs, kurš nospēlēja 17 minūtes un 53 sekundes, līdz iedzīvojās ķermeņa augšdaļas savainojumā un tika nomainīts. Tarasovs atvairīja 13 no 15 metieniem, bet viņa vietā stājušais Džets Grīvss tika galā ar 24 no 25 viesu raidījumiem.

Vārtus mājinieku labā guva Dmitrijs Voronkovs un Kirils Marčenko, kura kontā arī rezultatīva piespēle, bet "Islanders" sastāvā ar 1+1 izcēlās Kails Palmjēri, bet pa vārtiem guva Pjērs Engvals, Bo Horvats un Noā Dobsons.

Pēc panākuma "Islanders" ar 83 punktiem 76 spēlēs pakāpās uz astoto vietu Austrumu konferencē, kas ļautu iekļūt Stenlija kausa izcīņā. Cīņā par izslēgšanas spēlēs Ņujorkas vienība tagad par punktu apsteidz Vašingtonas "Capitals" un Detroitas "Red Wings", kuras gan aizvadījušas par vienu maču mazāk.

NHL regulārajā čempionātā komandas aizvada pa 82 mačiem.

Tikmēr "Blue Jackets" ar 62 punktiem 76 spēlēs ieņem pēdējo 16. vietu Austrumu konferencē. Nākamo spēli Merzļikina pārstāvētā vienība aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Filadelfijas "Flyers" hokejistus.

Citā spēlē Balinska pārstāvētā "Panthers" viesos ar rezultātu 6:0 (2:0, 3:0, 1:0) uzvarēja Otavas "Senators" komandu un pārtrauca divu zaudējumu sēriju.

Balinskis, kuru vienība no fārmkluba Amerikas hokeja līgā (AHL), izsauca trešdien, šoreiz palika ārpus pieteikuma.

Uzvarētāju rindās ar 1+2 izcēlās Metjū Tkačaks, pa 1+1 sakrāja Sems Benets, Sems Reinharts un Niks Kazinss, bet vēl pa vārtiem guva Dmitrijs Kuļikovs un Antons Lundels.

"Panthers" vārtsargs Sergejs Bobrovskis atvairīja visus 30 mājinieku metienus un aizvadīja savu piekto "sauso" maču šosezon. Kopumā viņa kontā NHL tagad ir 43 spēles bez ielaistiem vārtiem.

"Panthers", kas pēdējos 11 mačos izcīnījusi vien trīs uzvaras, ar 101 punktu 77 spēlēs nostiprinājās ceturtajā vietā Austrumu konferencē, garantējot sev dalību "play off".

NHL regulārajā čempionātā komandas aizvada pa 82 mačiem.

Nākamo spēli Balinska pārstāvētā vienība aizvadīs sestdien, kad agrajā mačā (plkst. 22.30 pēc Latvijas laika) viesos tiksies ar Bostonas "Bruins" hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu