Video Šilovs un Bļugers svin uzvaru spēlē pret NHL čempioni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs
Latvijas hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejisti Artūrs Šilovs un Teodors Bļugers pirmdien palīdzēja Vankūveras "Canucks" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pret iepriekšējās sezonas čempioni Vegasas "Golden Knights".

"Canucks" uzvaru izcīnīja ar rezultātu 4:3 (2:2, 2:1, 0:0), mača gaitā atspēlējoties no 0:2 un 2:3.

Šilovs atvairīja 20 no 23 pretinieku metieniem (87,0%).

Bļugers nospēlēja 16 minūtes un 28 sekundes, uzvarēja piecos no desmit iemetieniem, izpildīja vienu metienu pa vārtiem un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Konors Gārlends, ar 1+1 izcēlās Broks Besers un Kvins Gjūzs, bet Džonatans Taners Millers atzīmējās ar trim rezultatīvām piespēlēm.

"Golden Knights" rindās Džeks Aihels guva divus vārtus un veica rezultatīvu piespēli, savukārt vārtsargs Logans Tompsons atvairīja 26 no 30 metieniem (86,7%).

"Canucks" ar 104 punktiem 78 mačos ieņem otro vietu Rietumu konferences kopvērtējumā un ir jau garantējusi sev dalību Stenlija kausa izcīņā, tikmēr "Golden Knights" ar 92 punktiem 77 spēlēs ierindojas astotajā pozīcijā un turpina cīņu par iekļūšanu "play-off".

Iepriekšējā sezonā "Golden Knights" ar Bļugeru ierindā pirmo reizi komandas pastāvēšanas vēsturē izcīnīja Stenlija kausu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu