Video WNBA draftā ar pirmo numuru tiek izvēlēta Klārka

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā pirmdien ar pirmo numuru Indiānas "Fever" komanda izvēlējās Keitlinu Klārku no Aiovas universitātes vienības.

"Par šo mirkli biju sapņojusi kopš otrās klases," pēc drafta sacīja 22 gadu vecā Klārka, kura divus gadus pēc kārtas palīdzēja Aiovas universitātes "Hawkeyes" komandai sasniegt NCAA čempionāta finālu. "Tas prasījis ļoti daudz darba. Protams, ka bija arī kritumi un kāpumi. "

"Fever" komandā Klārka apvienosies ar pagājušā gada drafta pirmo numuru Aliju Bostoni, ar kuru kopā spēlējušas ASV U-19 izlasē.

"Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu spēlēt kopā ar Aliju [Bostoni]," sacīja visu laiku NCAA rezultatīvākā spēlētāja. "Mēs jau savulaik esam bijušas komandas biedrenes, tāpēc esmu patīkami satraukta."

Tas, ka Indiānas "Fever" izvēlēsies Klārku ar pirmo numuru bija skaidrs kopš viņas paziņojuma par kļūšanu par profesionālu sportisti 29. februārī. "Fever" un NBA kluba "Pacers" mājvietā "Gainbridge Fieldhouse" arēnā tika pārdotas teju 17 000 biļetes, lai varētu vērot šī gada WNBA drafta ceremoniju.

Ar otro numuru tika draftēta Kamerona Brinka no Stenfordas universitātes, kuru ieguva Losandželosas "Sparks", bet Čikāgas "Sky" ar trešo numuru ieguva Kamillu Kardozu no Dienvidkarolīnas universitātes.

Kopumā draftā tika izvēlētas 36 spēlētājas trīs kārtās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu