Palmers gūst četrus vārtus "Chelsea" uzvarā (115)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Londonas "Chelsea" futbolists Kouls Palmers
Londonas "Chelsea" futbolists Kouls Palmers Foto: EPA/Scanpix

Ar četriem gūtiem vārtiem pirmdien Anglijas premjerlīgas spēlē izcēlās Kouls Palmers, palīdzot Londonas "Chelsea" savā laukumā ar 6:0 (4:0) sagraut Liverpūles "Everton" vienību.

Jau mača pirmajās 29.minūtēs Palmers izcēlās ar "hat trick", bet 64.minūtē vēl realizēja arī 11 metru soda sitienu, panākdams 5:0. Pa vieniem vārtiem uzvarētāju rindās guva arī Nikolass Džeksons un Alfijs Gilkrists.

21 gadu vecais Palmers šosezon premjerlīgā guvis 20 vārtus, labāko snaiperu sarakstā panākdams sava bijušā kluba Mančestras "City" zvaigzni Ērlingu Holannu.

"Chelsea" pēc panākuma ar 47 punktiem 31 mačā pakāpās uz devīto vietu turnīra tabulā, saglabājot izredzes kvalificēties nākamās sezonas Eirokausiem. Sestajā un septītajā vietā esošajām Ņūkāslas "United" un Mančestras "United" ir pa 50 punktiem , tomēr par vienu aizvadītu spēli vairāk, kamēr astotajā vietā esošā Vesthemas "United" tikusi pie 48 punktiem 33 spēlēs.

Pēc 32 no 38 kārtām Mančestras "City" ar 73 punktiem ir līdere, otrā ar 71 punktu ir "Arsenal", bet trešo vietu ar tādu pašu punktu skaitu ieņem "Liverpool". Ceturtie ar 63 punktiem 33 mačos ir Birmingemas "Aston Villa", bet labāko piecinieku ar 60 punktiem 32 spēlēs noslēdz Totenhemas "Hotspur".

Izkrišanas zonā 18.vietā ar 25 punktiem 33 spēlēs ir Lūtonas "Town", 19.pozīcijā ar 20 punktiem atrodas "Burnley", bet pēdējā vietā ar 16 punktiem 32 mačos ir Šefīldas "United". Virs izkrišanas zonas ar 26 punktiem 33 spēlēs pašlaik atrodas "Nottingham Forest", bet vēl par punktu vairāk 32 mačos ir 16.vietā esošai Liverpūles "Everton".

Komentāri (115)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu