Foto Latvijas hokeja izlase tiekas ar ugunsdzēsējiem un iejūtas glābēju lomās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas hokeja valstsvienība sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD) otrdien apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Ugunsdzēsēju ekipējumu piemērīja ne tikai Latvijas hokeja izlases spēlētāji, bet arī valstsvienības treneru korpuss – Harijs Vītoliņš, Artūrs Irbe, Ville Peltonens, Peteri Nummelins, Lauris Dārziņš, Ēriks Visockis un Pēteris Groms.

Kā pēc saliedēšanās pasākuma atzina izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš, šī bija lieliska iespēja mūsu izlasei ielūkoties, cik smags, atbildīgs un sarežģīts darbs ir VUGD glābējiem.

Šādas iniciatīvas ne tikai saliedē komandu, bet arī veicina ciešāku saikni starp sporta pārstāvjiem un sabiedrības dažādo profesiju speciālistiem.

LHF izsaka pateicību VUGD par iespēju apmeklēt UCAK treniņu bāzi un iejusties glābēju lomā.

Latvijas izlase, kas pērn izcīnīja bronzas medaļas, turpina gatavošanos šā gada pasaules čempionātam. 26. un 27. aprīlī paredzētas pārbaudes spēles izbraukumā pret Šveici.

2024. gada pasaules čempionāts Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā norisināsies no 10. līdz 26. maijam. ​Latvijas izlase uz pasaules čempionātu dosies 9. maijā.

Pasaules čempionātā B apakšgrupā Latvija tiksies ar Franciju, Vāciju, Kazahstānu, Poliju, Slovākiju, Zviedriju un ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu