"Canucks" pirms NHL "play-off" izsauc Šilovu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases vārtsargs Artūrs Šilovs
Latvijas hokeja izlases vārtsargs Artūrs Šilovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vankūveras "Canucks" pirms Stenlija kausa izcīņas pirmās spēles izsaukusi Artūru Šilovu kā vārtsargu ārkārtas situācijā.

Uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā "Canucks" Rietumu konferences ceturtdaļfināla pirmajā spēlē pirmdien plkst.5 pēc Latvijas laika krustos nūjas ar Nešvilas "Predators", kuras rīcībā šobrīd kā trešais vārtsargs ir Gustavs Dāvis Grigals.

Plānots, ka spēles pieteikumā būs "Canucks" vārtsargi Tečers Demko un Keisijs Desmits, bet Šilovs varēs doties laukumā, ja abi iepriekšminētie savainojumu dēļ nevarēs turpināt maču.

Šilovs pamatturnīra nogalē piedalījās četrās NHL spēlēs, kurās svinēja trīs uzvaras, vidēji ielaida 2,47 ripas un atvairīja 88,1% metienu.

Otrā spēle būs 23.aprīlī Vankūverā, nākamās divas - 26. un 28.aprīlī Nešvilā. Sērijai turpinoties pēc četriem mačiem, pārējās cīņas iecerētas 30.aprīlī Vankūverā, 3.maijā Nešvilā un 5.maijā Vankūverā.

Nākamajā kārtā pretī stāsies Edmontonas "Oilers" un Losandželosas "Kings" pāra uzvarētāja.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Vegasas "Golden Knights" ar 4-1 pārspēja Floridas "Panthers", Bļugeram vegasiešu sastāvā kļūstot par Stenlija kausa ieguvēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu