Porziņģis: Man nerūp duelis ar Adebajo. Man rūp "Celtics" komanda

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēlētāji Bems Adebajo un Kristaps Porziņģis
NBA spēlētāji Bems Adebajo un Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Prioritāte ir Bostonas "Celtics" panākumi, nevis duelis ar Maiami "Heat" centru Bemu Adebajo, pēc svētdien izcīnītās uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā mačā uzsvēra Kristaps Porziņģis.

"Celtics" savā laukumā "play-off" pirmās kārtas sēriju pret "Heat" sāka ar pārliecinošu uzvaru – 114:94 (26:21, 34:24, 31:14, 23:35).

Porziņģis šajā mačā izcēlās ar 18 gūtajiem punktiem, realizējot četrus no astoņiem tālmetieniem, bet viņa pretspēlētājs Adebajo iemeta 24 punktus.

"Heat" komandai traumas dēļ nevar palīdzēt Džimijs Batlers, līdz ar to Adebajo vēl vairāk jāuzņemas līdera loma.

Preses konferencē Porziņģim tika uzdots jautājums, vai viņš dueli pret Adebajo uztver personīgi?

"Nē, šis ir bizness," smaidot atbildēja Porziņģis. "Protams, ka gribam viņu apstādināt, cik vien tas ir iespējams," piebilda Latvijas basketbolists.

Porziņģis atzīmēja, ka "Celtics" labi apzinās, ka "Heat" teju katrā uzbrukumā spēlēs caur Adebajo.

"Viņš būs iesaistīts visās situācijās. Man viņš nerūp. Man rūp mūsu komanda un tas, ko mēs cenšamies sasniegt. Šis nav mans duelis viens pret vienu ar Bemu. Šis ir "Celtics" pret "Heat" duelis, kam mēs koncentrēsimies," sacīja Porziņģis.

Sērijas otrā spēle notiks 24.aprīlī Bostonā, 27. un 29. aprīlī mači notiks Maiami.

Ja sērijā būs nepieciešamas vairāk par četrām cīņām, tās notiks 1. maijā Bostonā, 3. maijā Maiami un 5. maijā "Celtics" laukumā.

Pērn "play-off" turnīrā "Celtics" atspēlējās no 0-3, taču beigās ar 3-4 piekāpās "Heat" komandai, kas sasniedza NBA finālu, kur Maiami komandai nācās atzīt Denveras "Nuggets" pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu