Video Ostapenko cīņā Madridē pret Žabēru uzvar tikai četros geimos (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: EPA/Scanpix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālā piedzīvoja neveiksmi.

Ostapenko, kura WTA rangā atrodas desmitajā vietā un turnīrā izsēta ar devīto numuru, astotdaļfinālā ar 0-6, 4-6 piekāpās turnīra astotajai raketei tunisietei Onsai Žabērai (WTA 9.).

Pirmajā setā Ostapenko zaudēja visos trīs savas serves geimos, Žabērai tiekot pie droša panākuma ar 6-0.

Arī otrā seta ievadā latviete piekāpās savas serves geimā, taču pēc tam izlīdzināja rezultātu, uzvarot tunisietes serves geimā un pēc tam pirmo reizi mačā nosargāja arī savu servi, izvirzoties vadībā ar 2-1.

Otrā seta turpinājumā Žabēra bija pārāka Ostapenko serves geimā un pārņēma vadību ar 5-4, kā arī uzvarēja sekojošajā geimā, nodrošinot panākumu otrajā setā un visā mačā.

Latvijas tenisiste par astotdaļfināla sasniegšanu nopelnījusi 120 WTA ranga punktus.

Latvijas tenisiste no pirmās kārtas bija brīva, otrās kārtas mačā ar 6-3, 6-1 pārspēja spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro (WTA 93.), bet trešajā kārtā ar 6-3, 6-3 apspēlēja argentīnieti Mariju Lurdesu Karli (WTA 82.).

Tikmēr Žabēra, arī sākot turnīru no otrās kārtas, vispirms ar 6-4, 5-7, 6-3 uzvarēja slovākieti Annu Karolīnu Šmiedlovu (WTA 68.) un trešajā kārtā ar 7-5, 2-6, 6-4 guva panākumu pār kanādieti Leilu Fernandesu (WTA 28.).

Ostapenko šajā turnīrā piedalās arī dubultspēļu sacensībās, spēlējot kopā ar ierasto pārinieci Ludmilu Kičenoku no Ukrainas. Latvijas un Ukrainas duets jau ir sasniedzis ceturtdaļfinālu.

Turnīrs Madridē norisinās māla seguma kortos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu