Video Vai Lebrons savu pēdējo spēli "Lakers" komandā jau nospēlējis?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AFP/SCANPIX

Sezonu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā noslēgusi Losandželosas "Lakers". Komandas līderis Lebrons Džeimss par savu nākotni nevēlējās izteikties.

NBA Rietumu konferences ceturtdaļfinālā Denveras "Nuggets" pirmdien savā laukumā ar 108:106 (28:24, 22:29, 31:26, 27:27) pieveica "Lakers", triumfējot sērijā ar 4-1.

"Nuggets" ir viena no neērtākajām "Lakers" pretiniecēm. Losandželosas vienība pēdējās 13 savstarpējās spēlēs spēja uzvarēt tikai vienreiz. 

Džeimss savā sezonas pēdējā spēlē guva 30 punktus, veica 11 rezultatīvas piespēles un savāca deviņas bumbas zem groziem. 

Šobrīd lielākais jautājums ir par to, kas sagaida 39 gadus veco Džeimsu, kurš kļuva par pirmo spēlētāju NBA vēsturē, kam izdevies pārsniegt 40 000 punktu robežu. Viņa līgumā ar "Lakers" nākamajai sezonai ir paredzēta alga 51,4 miljonu dolāru apmērā, taču Džeimsa ziņā ir izlemt, vai viņš šo iespēju izmantos.

Kā ziņo ESPN avoti, līdz pagājušajai nedēļai neviens klubā nezināja, kādi ir Džeimsa nākotnes plāni. Arī pats Lebrons pēc sezonas pēdējā mača par saviem turpmākajām gaitām basketbolā nevēlējās izteikties. Viņš norādīja, ka tagad veltīs laiku savai ģimenei. 

Par to, vai savu pēdējo spēli "Lakres" komandā jau aizvadījis, viņš sacīja: "Es neatbildēšu uz šo jautājumu."

Medijos izskan ziņas, ka Džeimss un teju visa "Lakers" komanda jau kopš februāra nav nopietni ņēmusi vērā vienības galveno treneri Darvinu Hemu.

"Lakers" komanda arī pagājušajā sezonā izslēgšanas spēlēs piekāpās "Nuggets". Tas gan bija Rietumu konferences finālsērijas stadijā. Toreiz Kalifornijas vienība kapitulēja ar 0-4. 

Džeimss gan plāno ar ASV izlasi doties uz Parīzes olimpiskajām spēlēm, kur amerikāņi būs galvenie favorīti. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu