Video Dončičs un Ērvings ieved "Mavericks" komandu NBA "play-off" otrajā kārtā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Luka Dončičs
NBA zvaigzne Luka Dončičs Foto: AFP/Scanpix

Dalasas "Mavericks" piektdien savā laukumā ar rezultātu 114:101 pārspēja Losandželosas "Clippers" un triumfēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Mavericks" bija pārāka ar 4-2. Otrajā kārta Dalasai pretī stāsies Oklahomasitijas "Thunder", kas pamatturnīrā ieguva pirmo vietu Rietumu konferences kopvērtējumā un "play-off" pirmajā kārtā ar 4-0 uzveica Ņūorleānas "Pelicans".

Uzvaru sērijas sestajā mačā kaldināja Kairijs Ērvings ar 30 gūtiem punktiem un Luka Dončičs, kurs iemeta 28 punktus un izpildīja 13 rezultatīvas piespēles. Dončičs gan trāpīja tikai vienu no 10 izpildītajiem tālmetieniem.

"Clippers" rindās Normens Pauels guva 20 punktus, Pols Džordžs iemeta 18 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, Ivica Zubačs pievienoja 17 punktus un 11 pie groziem izcīnītas bumbas, bet Džeimss Hārdens atzīmējās ar 16 punktiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

Pēdējo piecu sezonu laikā "Mavericks" un "Clippers" piekto reizi tikās "play-off" pirmās kārtas sērijā. Dalasai ar Dončiču priekšgalā pirmo reizi izdevās pārspēt Losandželosas komandu.

"Clippers" komandai traumas dēļ nevarēja palīdzēt vienības līderis Kavai Lenards, kurš piedalījās sērijas otrajā un trešajā mačā, taču Losandželosa tajos tāpat zaudēja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu