Video "Riga" futbolisti uzvar "Audu" un pietuvojas RFS (330)

CopyDraugiem X Whatsapp
"Riga FC" futbolisti
"Riga FC" futbolisti Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

"Riga" komanda svētdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 11.kārtas mačā "Skonto" stadionā viesu statusā ar rezultātu 2:1 (0:0) pārspēja "Audu", līderes RFS pārsvaru samazinot līdz vienam punktam.

"Riga" komandai vārtus guva Kemelo Ngenā un Marko Regža, bet "Audas" rindās izcēlās Elhadžs Manē.

Viesi vadībā izvirzījās otrā puslaika sākumā, kad 48.minūtē pēc Ivana Erkiagas tālas piespēles vārtu priekšā precīzu sitienu izdarīja Ngenā. Pēc 11 minūtēm "Auda" izlīdzināja rezultātu, ar ļoti tālu sitienu pārspējot Nilu Tomu Puriņu.

Vadībā "Riga" atgriezās 72. minūtē, kad pēc Miloša Jojiča soda sitiena Regža, spītējot aizsarga Iļjas Korotkova pretestībai, ar kāju pārvirzīja bumbu vārtos.

Pirms tam svētdien "Valmieras" komanda, spītējot kluba problēmām, mājās ar rezultātu 2:0 pārspēja RFS un otro reizi sezonā uzvarēja pašreizējo čempioni.

Pirmdien "Liepāja" savā laukumā tiksies ar "Metta", bet otrdien "Grobiņa"/LFS savā laukumā uzņems "Daugavpili" un "Tukums 2000"/"Telms" - "Jelgavu".

Pirmo vietu ar 25 punktiem 11 spēlēs ieņem RFS, kurai ar 24 punktiem seko "Riga". Trešā ar 20 punktiem ir "Valmiera", 18 punktus guvusi "Daugavpils", bet pa 14 punktiem ir "Audai" un "Tukums 2000"/"Telms" vienībai. Astoņi punkti ir "Jelgavai", "Metta" vienībai, "Grobiņa"/LFS un "Liepājai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9. novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Komentāri (330)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu