Video "Panthers" bez Balinska ar zaudējumu sāk Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas aizsargs Uvis Balinskis pirmdien nepiedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Floridas "Panthers" vienība Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas pirmajā mačā piedzīvoja zaudējumu.

"Panthers" savā laukumā ar 1:5 (0:0, 1:3, 0:2) atzina Bostonas "Bruins" pārākumu, nonākot zaudētājos Austrumu konferences pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām ar 0-1.

Nākamā sērijas spēle notiks trešdien turpat "Panthers" laukumā.

Mača 32.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Metjū Tkačaks, tomēr turpinājumā precīzi metieni padevās tikai viesiem. Līdz otrā perioda beigām Morgans Gīkijs, Meisons Lorejs un Brendons Karlo panāca 3:1 bostoniešu labā, bet pēdējā trešdaļā Džastins Brazo un Džeiks Debrasks ar metienu tukšos vārtos nokārtoja "Bruins" pārliecinošu uzvaru.

Par vienu no viesu uzvaras galvenajiem kaldinātājiem kļuva vārtsargs Džeremijs Sveimens, kurš tika galā ar 38 no 39 mājinieku metieniem. Pretējos vārtos Sergejs Bobrovskis atvairīja 24 no 28 raidījumiem.

Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā "Panthers" ar sērijā ar 4-1 pieveica Tampabejas "Lightning", bet "Bruins" ar 4-3 pārspēja Toronto "Maple Leafs" hokejistus.

Balinskis "play off" vēl nav debitējis, bet regulārajā čempionātā latviešu aizsargs "Panthers" rindās aizvadīja 26 spēles, kurās izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem, divām rezultatīvām piespēlēm, astoņām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficientu.

Iepriekšējās sezonas finālsērijā Vegasas "Golden Knights" ar 4-1 pārspēja Floridas "Panthers", latviešu uzbrucējam Teodoram Bļugeram vegasiešu sastāvā kļūstot par Stenlija kausa ieguvēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu