Video Šilovs un Bļugers piedzīvo dramatisku zaudējumu. Sērijā neizšķirts 2-2

TVNET/LETA
Hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs
Hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs Foto: AP/Scanpix

Vankūveras "Canucks" ar Artūru Šilovu vārtos un uzbrucēju Teodoru Bļugeru ierindā otrdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences pusfināla ceturtajā spēlē, Edmontonas "Oilers" sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-2.

"Canucks" viesos zaudēja ar 2:3 (0:1, 0:1, 2:1), edmontoniešiem uzvaras vārtus gūstot Evanam Bušāram 39 sekundes pirms pamatlaika beigām.

Šilovs atvairīja 27 no 30 metieniem jeb 90% raidījumu, piedzīvojot trešo zaudējumu septiņos "play-off" mačos.

Bļugers 11 minūtēs un desmit sekundēs pielietoja divus spēka paņēmienus, vienreiz meta pa vārtiem, uzvarēja sešus no sešiem iemetieniem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

"Canucks" atspēlējās no 0:2. Neizšķirtu izdevās panākt minūti un 41 sekundi pirms pamatlaika beigām, kad Šilovs bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

"Oilers" labā ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli (1+1) izcēlās Evans Bušārs un Leons Draizaitls, ar precīzu metienu izcēlās arī Raiens Ņūdžents-Hopkinss.

"Canucks" sastāvā vārtus guva Konors Gārlends un Dakota Džošua.

"Oilers" vārtsargs Kelvins Pikards, kurš pirmo reizi "play-off" mačā devās laukumā sākumsastāvā, atvairīja 19 metienus (90,5%).

32 gadus vecajam vārtsargam kopumā karjerā šis bija vien otrais Stenlija kausa mačs. Iepriekšējā spēlē pret "Canucks" viņš nomainīja kolēģi Stjuartu Skineru.

"Canucks" neizmantoja nevienu no trim skaitliskajiem vairākumiem, savukārt "Oilers" realizēja vienu no diviem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu