Video "Lūdzu, nenāc pie manis. Es tevi mīlu!" Usiks preses konferencē izplūst asarās

TVNET Sports
Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks
Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks pēc uzvaras pār Lielbritānijas pārstāvi Taisonu Fjūriju preses konferencē izplūda asarās, vēsta BBC.

Usiks aizvadītās nedēļas nogalē 21. gadsimtā kļuva par pirmo neapstrīdamo ("undisputed") pasaules čempionu boksā smagsvaru kategorijā.

37 gadus vecais bokseris pēc vēsturiskā panākuma preses konferencē izplūda asarās, daloties stāstā par savu tēvu, kurš viņu reizēm apciemo sapņos.

"Es ilgojos pēc tēva. Es viņam teicu – tu dzīvo tur, es dzīvoju šeit. Lūdzu, nenāc pie manis. Es tevi mīlu," sacīja Usiks.

Ukrainas boksera tēvs nomira neilgi pēc tam, kad Usiks izcīnīja zelta medaļu 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs.

"Man ir ļoti grūti, kad tēvs atnāk pie manis [sapņos], tāpēc ka es atceros visu dzīvi. Zinu, ka viņš ir šeit, iespējams, kaut kur tepat [preses konferences telpā]."

Sagaidāms, ka Usiks vēlreiz cīnīsies pret Fjūriju, sniedzot pretiniekam iespēju aizvadīt revanša dueli.

Usika un Fjūrija cīņai bija jānotiek 17. februārī, taču tā tika pārcelta, jo Lielbritānijas bokserim treniņā tika uzsista brūce virs acs.

"Es šobrīd par boksu nedomāju. Mana treniņnometne sākās 2023. gada septembrī. Esmu trenējies deviņus mēnešus," teica Usiks.

Ukrainas bokserim ir divi dēli un divas meitas. Gatavojoties cīņai pret Fjūriju, ukrainis ilgi bija prom no ģimenes.

"Es nesvinēju Jauno gadu, es nebiju klāt abu dēlu dzimšanas dienās, izlaidu meitas dzimšanas dienu, kā arī nebiju līdzās, kad piedzima otra meita," pastāstīja Usiks.

"Es palaidu garām ģimenes svētkus, jo koncentrējos šai cīņai. Tagad esmu priecīgs, un vēlos doties mājās."

Usiks profesionāla boksera karjerā izcīnīja 22. uzvaru (14 nokauti). Viņš ringā joprojām ir nepārspēts.

35 gadus vecais Fjūrijs izcīnījis 34 uzvaras (24 nokauti) un piedzīvojis vienu neizšķirtu. Zaudējums cīņā pret Usiku viņam ir pirmais karjerā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu