Foto Iecienīta futbola reportiere no TV ekrāniem pazudusi asiņaina negadījuma dēļ

TVNET Sports
Laura Vudsa un Mančestras "City" futbolists Džeks Grīlišs
Laura Vudsa un Mančestras "City" futbolists Džeks Grīlišs Foto: Reuters/ScanPix

Iecienītā Anglijas futbola reportiere Laura Vudsa jau kādu laiku pazudusi no TV ekrāniem. Klīdušas dažādas baumas, bet tagad 36 gadus vecā sieviete izskaidrojusi savas prombūtnes iemeslus. Tas ir asiņains negadījums, kas atgadījās viņas pašas mājās.

Par Vudsu jau bija sākušas izskanēt dažādas versijas, kāpēc populārā televīzijas žurnāliste pēkšņi pazudusi no TV ekrāniem. Lai kliedētu visas baumas, viņa beidzot atklājusi patiesību savā sociālo tīklu kontā.

Vudsa sociālajā tīklā "Instagram" ievietoja dramatiskus fotoattēlus un vispirms paziņoja, ka šādas fotogrāfijas nevajadzētu skatīties cilvēkiem ar vājiem nerviem. Attēlos viņai ir asiņaina seja. Dziļa brūce arī netālu no elkoņa.

Sieviete skaidro, ka savainojusies šķietami nevainīgā situācijā mājās. Uz galvas uzkritis abažūrs, kad spilvenu cīņās kāds ar spilvenu netīšām trāpīja lampai.

Vudsai uzliktas šuves uzacs rajonā un zem acs.

Viņa pateikusies saviem tuviniekiem par ātro rīcību un labus vārdus veltīja ārstiem, kuri viņu aprūpējuši.

Vudsa ir viena no Anglijas pazīstamākajām futbola reportierēm. Viņa strādājusi ITV un TNT, kā arī darbojusies Anglijas premjerlīgas un UEFA Čempionu līgas spēļu tiešraižu laikā.

Pirms pāris mēnešiem kļuva zināms, ka līdzjutējam, kurš vairākus gadus vajāja Vudsu, piespriests cietumsods. Viņš solīja nogalināt sievietes suni un sekoja viņai līdz mājas durvīm, kā arī sūtījis dažādus sūtījumus. Stalkerim piesprieda 14 mēnešus aiz restēm.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu