Video "Celtics" bez Porziņģa palīdzības vēlreiz uzvar "Pacers" (1)

Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien nespēlēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences fināla spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

"Celtics" mājās ar rezultātu 126:110 (25:27, 32:24, 36:29, 33:30) uzvarēja Indiānas "Pacers" komandu un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 2-0.

Savu rezultatīvāko "play off" spēli karjerā aizvadīja "Celtics" aizsargs Džeilens Brauns, kurš izcēlās ar 40 punktiem, bet pa 23 punktiem guva Džeisons Teitams un Deriks Vaits.

"Pacers" komandā rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Paskāls Siakams, bet 16 punktus pievienoja Endrū Nembhards.

Porziņģis nav spēlējis kopš 30. aprīļa, kad pirmās kārtas ceturtajā mačā pret Maiami "Heat" guva labās kājas ikra muskuļa traumu. Laukumā viņš varētu atgriezties pirmdien.

Sērijas nākamās divas spēles 25. un 27. maijā notiks "Pacers" laukumā.

"Celtics" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4-1 pārspēja Maiami "Heat", bet konferences pusfinālā ar 4-1 guva virsroku pār Klīvlendas "Cavaliers". Savukārt "Pacers" pirmajā kārtā ar 4-2 pieveica Milvoki "Bucks", bet cīņā par konferences finālu ar 4-3 uzvarēja Ņujorkas "Knicks".

Iepriekšējā sezonā Denveras "Nuggets" finālsērijā ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu