Krastenbergs pievienojas Daugaviņa pārstāvētajai komandai

LETA
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Renārs Krastenbergs
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Renārs Krastenbergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Renārs Krastenbergs nākamsezon spēlēs Slovākijas komandā Mihalovces "Dukla", trešdien paziņoja klubs.

"Dukla" vienība, kuru turpinās pārstāvēt Kaspars Daugaviņš, aizvadītajā sezonā pamatturnīrā bija otrā, bet izslēgšanas turnīrā apstājās pusfinālā.

25 gadus vecais Krastenbergs lielāko daļu iepriekšējās sezonas pavadīja Starptautiskās Centrāleiropas (ICE) Hokeja līgas klubā Grācas "99ers". Austriešu vienībā viņš 30 mačos guva 13 vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles.

Sezonas ievadā latvietis, noslēdzot mēneša līgumu un aizvietojot savainotu hokejistu, Šveices pēc spēka otrās līgas komandas "La Chaux-de-Fonds" rindās 11 spēlēs atzīmējās ar sešiem gūtiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, taču Šveices klubs no Krastenberga atteicās ierobežotā budžeta dēļ.

Iepriekšējo sezonu Krastenbergs pavadīja Zviedrijas otrajā līgā, kur pārstāvēja Sēderteljes SK un Stokholmas AIK komandas. Kopā 53 mačos viņš atzīmējās ar astoņiem vārtiem un 19 rezultatīvām piespēlēm.

Pirms tam jelgavnieks pusotru sezonu pavadīja citā ICE Hokeja līgas Austrijas komandā Villahas SV, uz kuru viņš pārcēlās 2020./2021.gada sezonas vidū, pirms tam pārstāvot Rīgas "Dinamo" un "Mogo".

Pirms tam Krastenbergs divas sezonas pavadīja Ziemeļamerikas hokeja līgas ECHL komandā Vīlingas "Nailers". Hokejistam bija līgums ar Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandu Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", taču Ziemeļamerikas otrajā spēcīgākajā līgā viņš nav spēlējis.

Krastenbergs pārstāvējis Latvijas izlasi četros pasaules čempionātos, pērn izcīnot bronzas godalgu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu