HK "Kurbads" nākamsezon nespēlēs OHL

LETA
Latvijas hokeja klubs "Kurbads"
Latvijas hokeja klubs "Kurbads" Foto: www.hkkurbads.lv

Latvijas hokeja klubs "Kurbads" nākamsezon pametīs "Optibet" Hokeja līgu (OHL) un spēlēs Latvijas čempionāta 1.līgā, paziņoja klubs.

Komanda informē, ka lēmums ļaus klubam pievērst visu uzmanību jauno talantu audzināšanai un hokeja skolas "Kurbads" un ledus halles attīstībai, jo rudenī blakus jau esošajai "Kurbads" hallei sāks darboties jaunā treniņu ledus halle.

"Pāreja uz 1.līgu ir stratēģisks solis, lai stiprinātu mūsu komandas bāzi un dotu iespēju jaunajiem spēlētājiem iegūt pieredzi. Esmu pārliecināts, ka tas mums palīdzēs sagatavoties nākotnes izaicinājumiem un atgriezties vēl stiprākiem," skaidroja prezidents Andis Pikāns.

Klubs arī atzina, ka šajā sezonā nav izdevies piesaistīt jaunus sponsorus, kas arī ir viens no iemesliem lēmumam pāriet uz 1.līgu.

Lai veicinātu jauno hokejistu izaugsmi, "Kurbads" plāno uzsākt vairākas programmas un treniņnometnes, kurās spēlētājiem būs iespēja apgūt nepieciešamās prasmes un zināšanas no pieredzējušiem treneriem un spēlētājiem. Klubs arī aktīvi sadarbojas ar vietējām skolām un sporta organizācijām, lai piesaistītu jaunus talantus un nodrošinātu viņiem iespējas attīstīt savu potenciālu.

"Kurbads" pagājušajā sezonā atgriezās "Optibet" Hokeja līgā un izslēgšanas spēlēs sasniedza pusfinālu, kurā ar 0-4 piekāpās "Mogo"/LSPA.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu