Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Foto un video Porziņģis: Gribu izcīnīt medaļas ar Latvijas izlasi

Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis finālsērijas ceturtajā spēlē vēl nebija gatavs doties laukumā, sarunā ar Latvijas Televīziju atklāja sportists.

Porziņģis ar Bostonas "Celtics" vienību pirmdien izcīnīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiontitulu, Porziņģim kļūstot par pirmo Latvijas basketbolistu - NBA čempionu.

Sērijas otrajā spēlē Porziņģis guva retu pēdas savainojumu, kas viņam neliedza atgriezties piektajā mačā. Ceturtajā spēlē liepājnieks bija pieteikumā, taču laukumā nedevās.

"Ceturtajā spēlē Dalasā vēl īsti nebiju gatavs spēlēt, jo kāja bija sapampusi. Šodien puslīdz kaut kā varēju iekustēties," stāstīja Porziņģis.

Foto: Plats smaids un šampanietis – Porziņģis svin NBA čempiona titulu

"Jūtu, ka cīpsla nav vietā un pie jebkuras nepareizas kustības ļoti iesāpas. Savilku un noteipoju visu, cik varēju, lai turētos viss kopā," sajūtas, spēlējot ar šādu traumu, raksturoja Porziņģis.

Tāpat Porziņģis uzsvēra, ka viņa nākamais mērķis karjerā ir izcīnīt medaļas ar Latvijas izlasi. Porziņģis pagaidām izvairīgi atbildēja, kad gaidāma operācija, taču noprotams, ka šī trauma liegs viņam šovasar spēlēt izlasē.

Latvijas basketbola izlasei jūlija sākumā Rīgā paredzēts Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs, kurā uzvarot, pēc nepilna mēneša būtu jāpiedalās arī Olimpiādes turnīrā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu