Latvijas tenisists Ozoliņš ATP rangā pakāpjas par vēl gandrīz 200 vietām

TVNET/LETA
Latvijas vīriešu tenisa izlases spēlētājs Kārlis Ozoliņš
Latvijas vīriešu tenisa izlases spēlētājs Kārlis Ozoliņš Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas tenisists Kārlis Ozoliņš jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā pakāpies par 192 vietām un ieņem 781.pozīciju.

Aizpagājušajā nedēļā Ozoliņš uzvarēja M-15 turnīrā Dienvidkorejā un nopelnīja 15 ATP ranga punktus, bet vēl nedēļu iepriekš viņš tāda paša līmeņa sacensībās aizcīnījās līdz pusfinālam, kas ļāva veikt 109 vietu kāpumu.

Latvijas pirmā rakete joprojām ir Roberts Štrombahs, kurš arī šajā nedēļā ir 453., savukārt Mārtiņš Rocēns ir zaudējis piecas pozīcijas un ieņem dalītu 1648.vietu.

Ranga pirmo vietu saglabā itālietis Janniks Sinners, otro vietu atguvis kādreizējais ranga līderis serbs Novaks Džokovičs, bet trešais šonedēļ ir spānis Karloss Alkarass. Ceturto vietu joprojām ieņem Aleksandrs Zverevs no Vācijas, piektais ir krievs Daņiils Medvedevs, bet sestajā vietā atrodas viņa tautietis Andrejs Rubļovs. No devītās uz septīto vietu pakāpies polis Huberts Hurkačs, astotais ir norvēģis Kaspers Rūds, no septītās uz devīto pozīciju nosslīdējis austrālietis Aleks de Minors, bet labāko desmitnieku arī šonedēļ noslēdz Grigors Dimitrovs no Bulgārijas.

Dubultspēļu rangā visiem latviešiem ir kāpumi. Miķelis Lībietis atguvis vienu pozīciju (172.), Štrombahs pakāpies par trīs (479.), Rocēns par 202 (1133.), Ozoliņš par 131 (1301.), vet Daniels Tens - par vienu (dalīta 2114.).

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu