Latvijas kauss futbolā: izlozē noskaidroti astotdaļfināla pāri

LETA
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Sanita Ieva Sparāne

Trīs pāros šīs sezonas Latvijas kausa izcīņā futbolā savā starpā tiksies virslīgas klubi, noskaidrojās pēc trešdien notikušās izlozes.

Virslīgas vienības kausa izcīņā iesaistās vien no astotdaļfināla fāzes un šoreiz izlozē noskaidrojies, ka RFS tiksies ar "Daugavpili", "Jelgava" spēlēs ar "Liepāju", bet "Tukums 2000/Telms" cīņā par vietu ceturtdaļfinālā samēros spēkus ar "Valmieru".

Tikmēr patreizējā kausa glabātāja "Riga" cīnīsies ar "Optibet" Nākotnes līgas līgas komandu "Ventspils", "Auda" spēlēs ar "Marupi", "Grobiņa"/LFS spēlēs ar "Leevon"/PPK, kamēr "Metta" pretiniekos ieguvusi vienīgo pēc spēka trešās līgas pārstāvi "Beitar"/"Riga Mariners".

Vēl vienā astotdaļfināla pārī tiksies Nākotnes līgas komandas "Alberts" un "Olaine".

Astotdaļfināla spēļu norise paredzēta 13. un 14.jūlijā. Ceturtdaļfināla mači sekos augusta vidū, septembra beigās gaidāmas pusfināla spēles, bet šīgada turnīra fināls notiks 30.oktobrī.

Latvijas kausa izcīņas vēsturē kopš 1936.gada pie prestižās trofejas tikušas 39 dažādas klubu komandas, bet kopš valsts neatkarības atgūšanas kausu virs galvas cēlušas 13 dažādas vienības.

Pagājušā gada finālā "Riga" futbolisti pēcspēles sitienu sērijā bija pārāki pār RFS.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu