Keins: Belingems guva vienus no labākajiem vārtiem Anglijas vēsturē

TVNET Sports
Harijs Keins (no kreisās) un Džūds Belingems
Harijs Keins (no kreisās) un Džūds Belingems Foto: AFP/SCANPIX

Uzbrucējs Harijs Keins uzskata, ka Džūds Belingems Eiropas čempionāta astotdaļfināla spēlē pret Slovākiju guva vienus no labākajiem vārtiem Anglijas futbola izlases vēsturē.

Anglija Gelzenkirhenē papildlaikā uzvarēja ar 2:1 (0:1, 1:0, 1:0).

Belingems kompensācijas laika pašā izskaņā atmuguriski "šķērītē" raidīja bumbu Slovākijas izlases vārtu labajā stūrī, panākot savai komandai rezultātu 1:1. Vēlāk papildlaikā bumbu ar galvu sāncenšu vāros raidīja arī Keins. 

"Uzskatu, ka tas ir viens no labākajiem vārtu guvumiem mūsu valsts vēsturē," "Yahoo Sports" citē Keina izteikumus. "Kas par futbolistu! Tas liecina par to, ka viņš ir spējīgs izšķirīgos brīžos nospēlēt kā līderis."

Ceturtdaļfinālā Anglija tiksies ar Šveici.

"Mēs zaudējām vārtus futbolistam, kurš spēlē Madrides "Real", kad līdz mača beigām bija palikušas tikai dažas sekundes. Tas ir dažu centimetru jautājums – un tiec sodīts. Iespējams, mēs tajā brīdī varējām aizsargāties labāk, taču tā futbolā notiek," UEFA preses dienests citē Slovākijas izlases galvenā trenera Frančesko Kalconas izteikumus. 

Slovāki Eiropas čempionāta izslēgšanas spēles sasniedza tikai trešo reizi.

1. jūlijā astotdaļfināla mačos tiksies Francija ar Beļģiju un Portugāle ar Slovēniju un 2. jūlijā - Rumānija ar Nīderlandi un Austrija ar Turciju.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu