Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Ultra riteņbraucējs Sprude uzstāda Ginesa rekordu

Ultra riteņbraucējs Arvis Sprude ir paveicis neticamo, 7 dienās ar velosipēdu nobraucot 3819,86 km (oficiālā distance tiks apstiprināta drīzumā), uzstādot jaunu Ginesa rekordu (Pasaules Ginesa rekords tiks apstiprināts drīzumā).

Šī projekta mērķis bija ne tikai pārspēt iepriekšējo rekordu, bet arī sniegt palīdzību onkoloģijas pacientiem.

Sadarbībā ar ziedot.lv tika izveidots labdarības projekts "Esi piemērs", lai palīdzētu arī citiem sasniegt jaunas virsotnes. Kopā ar ziedot.lv un visiem atbalstītājiem saziedoti vairāk nekā 10 000 eiro.

Sprudes apņēmība un neizsīkstošā enerģija iedvesmoja arī citus – katru dienu projektu atbalstīja septiņi dažādi Kuldīgas novada uzņēmēji, kuri ziedoja 1 eiro par katru nobraukto kilometru. 

Aizvadītās 7 dienas pretī Ginesa rekordam bija ļoti izaicinošas un vienlaikus arī ļoti iedvesmojošas. Katrs pedāļa grieziens bija solis pretī ne tikai rekordam, bet arī atbalstam tiem, kam tas visvairāk nepieciešams. Fiziski un garīgi šis bija viens no izaicinošākajiem pārbaudījumiem, bet apziņa, ka tas palīdzēs citiem, deva spēku un papildu motivāciju turpināt.

Ikvienam ir iespēja darīt labu un palīdzēt citiem, un Sprudes mērķis ir parādīt, ka ar neatlaidību un pozitīvu attieksmi var sasniegt neticamus rezultātus.

"Team Arvis" panākums ir ne tikai sporta, bet arī cilvēcības uzvara. Apņēmība, spēja pārvarēt grūtības un vēlme palīdzēt citiem ir piemērs ikvienam no mums. Paveiktais atgādina, ka mēs visi varam būt varoņi un sniegt atbalstu tiem, kuriem tas nepieciešams visvairāk.

"Team Arvis" saka lielu paldies visiem, kas atbalstīja un juta līdzi ik dienu, bez visu kopējā atbalsta nebūtu iespējams sasniegt šo lielo mērķi. Kopā mēs varam paveikt lielas lietas un sniegt cerību tiem, kuri cīnās ar slimību.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu