Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

RFS: Mūsu klubā nav vietas cilvēkiem, kuri atbalsta agresoru (1)

RFS līdzjutēji tribīnēs
RFS līdzjutēji tribīnēs Foto: Sanita Ieva Sparāne (RFS)

Latvijas čempionvienība futbolā RFS paziņojusi, ka šobrīd turpinās situācijas apstākļu skaidrošana saistībā ar publiski izskanējušo informāciju, ka divi komandas spēlētāji esot agresoru valsts Krievijas un tās diktatora Vladimira Putina atbalstītāji.

Jau vēstīts, ka Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem.

"RFS futbola klubs vienmēr skaidri ir izteicies pret karu un atbalstījis Ukrainu. Mūsu pozīcija ir stingra un nemainīga. Klubs ir informēts par notikumiem dublieru komandas spēlē, un šobrīd turpinās situācijas apstākļu skaidrošana," vēsta RFS.

"Mūsu klubā nav vietas cilvēkiem, kuri atbalsta agresoru. Šobrīd klubs ir svarīgā izbraukuma spēlē Norvēģijā un, tiklīdz tiks pieņemts lēmums, mēs informēsim sabiedrību."

Latvijas čempionvienība futbolā RFS otrdien plkst. 18 izbraukumā UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā spēlē tiksies ar Norvēģijas čempioni "Bodo"/"Glimt".

Kamēr Norvēģijas vienība bija brīva no kvalifikācijas pirmās kārtas, RFS divu maču summā ar 7:0 pārliecinoši uzvarēja Ziemeļīrijas čempioni "Larne".

Rīdzinieki ar 56 punktiem 22 mačos ir Latvijas čempionāta līderi.

Arī "Bodo"/"Glimt" ar 36 punktiem 16 spēlēs Norvēģijas čempionātā atrodas pirmajā pozīcijā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu