Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Ikaunieks otro mēnesi pēc kārtas atzīts par virslīgas labāko futbolistu

RFS futbolists Jānis Ikaunieks
RFS futbolists Jānis Ikaunieks Foto: Sanita Ieva Sparāne (RFS)

RFS uzbrūkošais pussargs Jānis Ikaunieks atzīts par Latvijas futbola virslīgas augusta labāko spēlētāju, savukārt šīs komandas stūrmanis Viktors Morozs - par labāko treneri, informē meistarsacīkšu rīkotāji.

Ikaunieks par labāko atzīts otro mēnesi pēc kārtas, bet Morozs mēneša labākā trenera balvu izpelnījies ceturto reizi sezonā.

Augusta mēnesī RFS uzvarēja divās no trīs spēlēm, kā arī spēlēja neizšķirti 0:0 derbijā ar "Riga". Ikaunieks, visus trīs mačus sākot starta vienpadsmitniekā, guva divus vārtus. Šosezon viņam ir astoņi precīzi sitieni un sešas rezultatīvas piespēles.

Ikaunieks balsojumā saņēma 42 punktus, "Valmieras" uzbrucējs Aliuns Ndojs - 30, "Liepājas" aizsargs Marko Simičs - 20, valmieriešu pussargs Lūkass Vapne - 15, "Audas" uzbrucējs Abdulrahmans Taivo - 12, bet RFS pussargs Adams Marhijevs - sešus.

Mēneša labākā spēlētāja kandidātus nosaka Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga". Pēc tam notiek Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu