Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Foto Nikolato: Šis nebija viegls vakars

Lai arī Latvijas vīriešu futbola izlases cīņa otrdien Rīgā UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā nebija viegla, tajā parādītais labais sniegums deva rezultātu, Latvijas Futbola federācija (LFF) citē Latvijas valstsvienības galvenā trenera Paulo Nikolato pēc spēles teikto.

Otrdien "Skonto" stadionā Rīgā Latvija ar 1:0 (0:0) uzvarēja Fēru salas.

Vārtus guva Renārs Varslavāns.

"Šis nebija viegls vakars, taču tajā parādītais labais sniegums deva rezultātu," saka Nikolato.

"It īpaši pirmajā puslaikā parādītais sniegums bija ļoti nozīmīgs. Laukumā demonstrētais bija mūsu centienu darīt visu labāko rezultāts," saka Itālijas speciālists.

Viņš izteicās, ka sestdien Armēnijā piedzīvotais zaudējums ar 1:4 bija "liela vilšanās", bet ar attieksmes maiņu spēlē Rīgā tika nopelnīta uzvara un sniegums, ar kuru komanda var lepoties.

Treneris norāda, ka ne tikai spēlētāji un treneru korpuss ir devis ieguldījumu uzvarā, bet arī līdzjutēji tribīnēs, kā arī uzsver, ka lepojas ar izlases spēlētājiem.

Latvijas izlase sestdien Erevānā, debitējot UEFA Nāciju līgas C divīzijā, ar 1:4 piekāpās Armēnijai, bet Fēru salas mājās cīnījās neizšķirti ar Ziemeļmaķedoniju (1:1).

UEFA Nāciju līgas pirmajās trīs sezonās Latvijas izlase sacentās D līgā, no kuras izdevās izkļūt 2022. gadā, kad tika uzvarēts grupā ar Moldovu, Andoru un Lihtenšteinu. Šogad Latvijas valstsvienība ir ielozēta C4 grupā kopā ar Ziemeļmaķedoniju, Armēniju un Fēru salām.

Grupas uzvarētāja iekļūs B līgā, bet pēdējās vietas īpašniecei būs jāpiedalās pārspēlēs par vietas saglabāšanu C līgā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu