Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Tralmaks Čehijas ekstralīgas spēlē raida ripu tukšos vārtos

Eduards Tralmaks
Eduards Tralmaks Foto: @providencebruins

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks piektdien Čehijas hokeja ekstralīgas sezonas otrajā spēlē raidīja ripu tukšos vārtos un atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, savukārt ar precīzu metienu izcēlās viņa komandas biedrs 52 gadus vecais Jaromīrs Jāgrs.

Tralmaka pārstāvētā Kladno "Rytīri" mājās ar 4:2 (1:0, 2:0, 1:2) pārspēja Prāgas "Sparta".

Latviešu uzbrucējs mača vidū ar rezultatīvu piespēli palīdzēja panākt 2:0 un 13 sekundes pirms pamatlaika beigām pats ieraidīja ripu tukšos vārtos. Jāgrs izcēlās 34.minūtē, kad realizēja vairākumu un guva vārtus, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošie.

Tralmaks, uz ledus pavadot 16 minūtes un 51 sekundi, vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja divus metienus, tika pie divām soda minūtēm un cīņu pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Piektdien ar vārtu guvumu izcēlās arī Rihards Bukarts, kopā ar brāli Robertu un Vītkovices "Ridera" viesos ar rezultātu 4:2 (2:0, 0:1, 2:1) uzveicot Liberecas "Bīli Tygri".

Citā spēlē aizsargs Kristaps Zīle laukumā bija visos trīs gūtajos vārtos, viņa pārstāvētajai Litvīnovas "Verva" viesos ar 3:1 (3:1, 0:0, 0:0) pārspējot Plzeņas "Škoda" ar citu latviešu aizsargu Kristiānu Rubīnu sastāvā. Tikmēr aizsargu Jāņa Jaka un Roberta Mamčica pārstāvētā Karlovi Vari "Energia" mājās ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) atzina "Mlada Boleslav" pārākumu. Zaudējums arī uzbrucēja Oskara Batņas un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētajai Hradeckrālovas "Mountfield", kas mājās ar 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) piekāpās Brno "Kometa" hokejistiem.

Iepriekšējā sezonā Tršinecas "Ocelari" finālsērijā ar 4-3 pieveica pamatturnīra uzvarētāju Pardubices "Dynamo".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu