Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Blue Jackets" un "Flyers" bez latviešiem sastāvos zaudējumi NHL pirmssezonas pārbaudes spēlēs (52)

Foto: AP/Scanpix

Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlēs pirmdien bez latviešiem sastāvos piedzīvoja Kolumbusas "Blue Jackets" un Filadelfijas "Flyers" vienības.

"Blue Jackets" bez latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina pieteikumā ar 1:6 (1:1, 0:2, 0:3) viesos piekāpās Bufalo "Sabres", kuru pēdējās 11 sezonas pārstāvēja Zemgus Girgensons, kurš tagad pārcēlies uz Tampabejas "Lightning".

Kolumbusas kluba rindās pirmās divas trešdaļas vārtos bija Džets Grīvss, kurš atvairīja 12 no 15 mājinieku metieniem, bet pēdējā spēles nogrieznī par "Blue Jackets" vārtu drošību gādāja 18 gadus vecais Evans Gārdners, kurš atvairīja 11 no 14 metieniem.

Pretējos vārtos Devons Levi tika galā ar 25 no 26 metieniem.

Ar 1+1 mājinieku rindās izcēlās Zeks Bensons un Peitons Krebss, bet vēl pa vārtiem guva Dilans Kozens, Nikolā Obē-Kubēls, Ouens Pauers un Matiass Samuelsons.

Vienīgos vārtus "Blue Jackets" labā guva Matjē Olivers.

Citā spēlē bez Rodrigo Ābola ierindā "Flyers" viesos ar 0:5 (0:0, 0:1, 0:4) atzina Monreālas "Canadiens" pārākumu.

Mājinieku rindās vārtsargi Keidens Primo un Jakubs Dobešs tika galā ar visiem "Flyers" spēlētāju metieniem, atvairot attiecīgi 13 un 12 ripas.

"Canadiens" sastāvā pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei iekrāja Emīls Heinemans un Aleks Barrē-Bulē, kamēr pa reizei vēl ripu vārtos nogādāja Lūks Taks, Deivids Savārs un Džošs Andersons.

Jaunā NHL sezona sāksies Eiropā, kur 4. un 5. oktobrī "Global Series" ietvaros Ņūdžersijas "Devils" Čehijas galvaspilsētā Prāgā tiksies ar Bufalo "Sabres" komandu. Ziemeļamerikā pamatturnīra spēles sāksies 8. oktobrī.

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausu izcīnīja Floridas "Panthers", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Edmontonas "Oilers".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu