Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Spilgta debija un sensacionāla uzvara – Jakovičam lieliska spēle pret "Real" (75)

Latvijas basketbolists Ingus Jakovičs
Latvijas basketbolists Ingus Jakovičs Foto: www.laopinioncoruna.es

Latvijas basketbolists Ingus Jakovičs svētdien, debitējot Spānijas augstākajā līgā (ACB), guva 18 punktus debitantes "Coruna" sensacionālā uzvarā pār Eiropas grandu Madrides "Real".

Jaunpienācēja "Coruna" mājas svinēja uzvaru ar 86:85 (16:22, 21:22, 23:19, 26:2).

Jakovičs laukumā pavadītajās 23 minūtēs un 45 sekundēs grozā raidīja trīs no pieciem divpunktu metieniem un četrus no deviņiem tālmetieniem, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi, iekrāja pozitīvu +/- rādītāju (+5) un tika pie 14 efektivitātes koeficienta punktiem.

Par Jakoviču uzvarētāju rindās rezultatīvāks bija tikai Brendons Teilors, kurš guva 20 punktus. Madridiešiem 21 punktu guva Fakundo Kampaso, 17 punktus - Džanans Musa, bet 16 punktus - Serhio Jujs.

Rodions Kurucs sestdien sezonas pirmajā spēlē izcēlās ar 15 punktiem, taču tas neglāba viņa un Artūra Kuruca pārstāvēto Murcijas UCAM no neveiksmes 76:91 pret Badalonas "Joventut". Citā spēlē Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi" mājās ar 77:73 pārspēja "Valencia".

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempioni kļuva Madrides "Real", kas finālsērijā ar 3-0 pārspēja Mursijas UCAM.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu