Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Vilmanis sekmē "Checkers" uzvaru AHL mačā

Latvijas hokejists Sandis Vilmanis
Latvijas hokejists Sandis Vilmanis Foto: Florida Panthers

Otro uzvaru pirmajās divās jaunās sezonas spēlēs svētdien Amerikas hokeja līgā (AHL) izcīnīja latviešu uzbrucēja Sanda Vilmaņa pārstāvētā Šarlotas "Checkers" vienība, kas viesos ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pieveica Bridžportas "Islanders" komandu.

Vilmanis pie rezultativitātes punktiem netika, maču noslēdzot ar vienu metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Divus vārtus uzvarētāju rindās guva Rasmuss Asplunds, bet vienus - Eidans Makdona, kamēr vārtos Kens Aplbijs tika galā ar viesiem 21 mājinieku metieniem.

Citā mačā uzvaru izcīnīja arī latviešu uzbrucēja Raivja Ansona pārstāvētā Vilksbāras/Skrentonas "Penguins", kas viesos ar 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) pieveica Springfīldas "Thunderbirds" hokejistus.

Ansons šoreiz pieteikumā nebija.

"Checkers" nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Klīvlendas "Monsters", bet "Penguins" tajā pat dienā mājās spēlēs ar Rodrigo Ābola pārstāvēto Alentaunas "Lehigh Valley Phantoms" vienību.

AHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Checkers" ar četriem punktiem divas spēlēs ir līderi, "Penguins" ar diviem punktiem ir sestie, bet "Lehigh Valley Phantoms" komanda ar diviem punktiem vienā spēlē atrodas 12. pozīcijā.

Aizvadītajā sezonā par AHL čempioniem otro gadu pēc kārtas kļuva kļuva Heršijas "Bears", kas finālsērijā ar 4-2 apspēlēja Riversaidas "Coachella Valley Firebirds".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu