Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Pļaviņš/Fokerots startē BPT Elite 16 posma pamatturnīrā Brazīlijā

Foto: Latvijas Volejbola federācija

Mārtiņš Pļaviņš un Kristians Fokerots ceturtdien, 17.oktobrī, sāks dalību Beach Pro Tour Elite 16 pamatturnīrā, kas no 16. līdz 20.oktobrim norisinās Brazīlijas pilsētā Joao Pessoa.

Pļaviņš/Fokerots [8] startēs A grupā, kur pirmo spēli aizvadīs jau šovakar ar norvēģiem Mol, H./Bernsten [9]. Otrās spēles pretinieki būs kvalifikācijas kārtu pārvarējušie portugāļi Pedrosa/Campos [16], savukārt trešajā spēlē pretī stāsies mājinieki un turnīra pirmais numurs brazīļi George/Andre[1].

“Prieks būt sacensību atmosfērā neatkarīgi no sacensību līmeņa. Iespējams, ka sajūtas ir vēl patīkamākas, jo sāksim turnīru ar pamatturnīru. Šeit neviens neko neatdos, nebūs viegli! Diemžēl nebija iespējas pirms šī turnīra aizbraukt patrenēties un izpalika arī spēļu prakse. Tāpēc esmu piesardzīgs kaut ko prognozēt. Bet viens ir skaidrs – zaudēt negribas!” savas sajūtas pirms gaidāmā turnīra komentē Mārtiņš Pļaviņš. Kristians pirms sava pirmā Elite16 turnīra saka: “Sajūtas viennozīmīgi ir labas, atliek tikai spēlēt savu spēli un apzināties, ka neviens te nav supercilvēks un ar visiem varam cīnīties!”

Foto: Latvijas Volejbola federācija

A grupa

George/Andre BRA [1]

Pļaviņš/Fokerots LAT [8]

Mol, H./Bernsten NOR [9]

Pedrosa/Campos POR [16]

Latvijas komandas spēļu grafiks (grupas spēles)

17.oktobris plkst.18:00 Pļaviņš/Fokerots pret Mol, H./Bernsten (NOR)

18.oktobris plkst.2:00 Pļaviņš/Fokerots pret Pedrosa/Campos (POR)

19.oktobris plkst.2:00 Pļaviņš/Fokerots pret George/Andre (SUI)

Ceturtdaļfinālā iekļūs no katras grupas viena labākā komanda, otro un trešo vietu ieguvušās komandas grupā cīnīsies izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Iepriekš jau ziņots, ka Mārtiņš Pļaviņš un Kristians Fokerots augustā Nīderlandē kļuva par 2024.gada Eiropas čempioniem pludmales volejbolā.

Spēļu tiešraides: volleyballworld.tv

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu