Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Ikaunieks: Radījām solīdu pretspēli pret ļoti augsta līmeņa komandu

Latvijas kluba RFS futbolisti UEFA Eiropas līgas mačā ar Frankfurtes "Eintracht" gribēja izraut vismaz neizšķirtu, pēc zaudējuma atzina RFS spēlētājs Jānis Ikaunieks.

Jau ziņots, ka Latvijas čempione futbolā RFS ceturtdien UEFA Eiropas līgas pamatturnīra trešās kārtas spēlē viesos ar rezultātu 0:1 (0:0) zaudēja 2022.gada šī turnīra uzvarētājai "Eintracht".

"Pretī bija ļoti augsta līmeņa komanda un fantastiska atmosfēra. Viņi arī šajā mačā spēlēja augstākajā līmenī, bet radījām diezgan solīdu pretspēli. Gribējās aizķerties vismaz uz neizšķirtu, ir nedaudz rūgtuma sajūta, bet laikam kopsummā nav tik slikti," pēc mača norādīja Ikaunieks.

"Ņemot vērā spēka samērus, ka pie tādas spēles, ka mums pat bija iespēja sākumā izraut vadību un pēc tam neizšķirtu pašās spēles beigās, ir arī pozitīvi, ka varam spēkoties ar tāda līmeņa komandām. Tomēr gribējās kaut ko vairāk," turpināja futbolists.

Maču klātienē noraudzījās 56 600 skatītāju, kas ir Latvijas futbola klubu starptautisko spēļu apmeklētības rekords.

"Fantastisks stadions, bet spēles laikā es vairāk cenšos koncentrēties uz darbībām laukumā. Tomēr, kad ir brīdis, kad viņi dzied tribīnēs, to nevar nesajust," piebilda latvietis.

RFS trīs spēlēs tikusi pie viena punkta un turnīra tabulā ir 31.pozīcijā 36 komandu konkurencē.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu