Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Bukarts un Tralmaks gūst vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas spēlēs

Latvijas hokeja uzbrucējs Roberts Bukarts (centrā, nr. 71)
Latvijas hokeja uzbrucējs Roberts Bukarts (centrā, nr. 71) Foto: HC Vítkovice Ridera/Facebook

Latvijas uzbrucēji Roberts Bukarts un Eduards Tralmaks svētdien guva vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas mačos.

Bukarta pārstāvētā Vītkovices "Ridera" mājās ar 7:0 (2:0, 2:0, 3:0) sagrāva Liberecas "Bili Tygrzi".

Latvietis vārtus guva trešā perioda piektajā minūtē, kad ar asu metienu no kreisās puses vairākumā panāca 5:0. Šajā spēlē Bukarts uz ledus bija 12 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

"Ridera" komandai savainojuma dēļ tuvākajā laikā nevarēs palīdzēt Rihards Bukarts.

Tikmēr Tralmaka pārstāvētā Kladno "Rytīri" viesos ar 2:5 (0:0, 0:1, 2:4) zaudēja Prāgas "Sparta" hokejistiem.

Arī Tralmaks vārtus guva trešā perioda piektajā minūtē, latviešu uzbrucējam tobrīd ar metienu no tuvas distances panākot 2:1. Tralmaks 17 minūtēs un 53 sekundēs trīsreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, zaudēja vienīgajā iemetienā, tika pie divām soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta -2.

Citā spēlē aizsargs Ralfs Freibergs atdeva rezultatīvu piespēli uzvaras vārtu guvumā, viņa un uzbrucēja Oskara Batņa pārstāvētajai Hradeckrālovas "Mountfield" viesos ar 3:2 (1:1, 2:1, 0:0) pārspējot Brno "Kometa". Savukārt aizsargs Kristaps Zīle un Litvīnovas "Verva" mājās ar 6:0 (1:0, 3:0, 2:0) uzveica Plzeņas "Škoda" komandu, kurai savainojuma dēļ nevar palīdzēt Kristiāns Rubīns. Panākums arī aizsargu Jāņa Jaka un Roberta Mamčica pārstāvētajai Karlovi Vari "Energie", kas viesos ar 5:4 (1:2, 3:0, 0:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā bija pārāka pār "Mlada Boleslav".

No Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā - trešajā vietā - ir "Verva", kas 15 mačos iekrājusi 29 punktus.

Iepriekšējā sezonā Tršinecas "Ocelari" finālsērijā ar 4-3 pieveica pamatturnīra uzvarētāju Pardubices "Dynamo".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu