Rīgas «Dinamo» noslēdz pārbaudes laika līgumus ar trim hokejistiem (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» noslēgusi pārbaudes laika līgumus ar uzbrucējiem Robertu Lipsbergu un Kasparu Saulieti, kā arī lietuviešu aizsargu Neriju Ališausku, informē klubs.

Pašlaik 27 gadus vecais Lietuvas izlases aizsargs Ališausks aizvadītajā sezonā Rīgas «Dinamo» rindās piedalījās 51 KHL regulārā čempionāta spēlē, veicot trīs rezultatīvas piespēles.

Savukārt 23 gadus vecais Lipsbergs 2017./18. gada sezonā Rīgas kluba sastāvā nospēlēja 40 regulārā čempionāta spēles, kurās guva divus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Saulietis aizvadīto sezonu pavadīja Slovākijas augstākās līgas komandai «Nove Zamky», kur 25 regulārā čempionāta spēlēs guva astoņus vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles, savukārt četros izslēgšanas turnīra mačos atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Saulietis jau iepriekš trīs sezonas ir pārstāvējis «Dinamo» vienību.

Rīgas «Dinamo» aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi «play-off» spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus «Dinamo» palikusi bez izslēgšanas turnīra.

Rīdzinieki šajā starpsezonā papildinājušies arī ar Latvijas izlases vārtsargu Kristeru Gudļevski un aizsargu Kristapu Sotnieku, kā arī šajā pašā pozīcijā spēlējošajiem kanādiešiem Marku Zaneti, Metjū Majoni un krievu Dmitriju Šuļeņinu.

Tāpat vienības rindās atgriezies Andris Džeriņš un zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, pagarināti līgumi ar Lauri Dārziņu, Miķeli Rēdlihu, Oskaru Batņu, Frenku Razgalu, Paulu Svaru un Robertu Kaļķi, Gintu Meiju un kanādieti Brendonu Makmilenu, kā arī piesaistīts viņa tautietis Kevins Klārks.

Savukārt pārbaudes laika līgumi noslēgti ar aizsargu Robertu Mamčicu, kā arī uzbrucējiem Egilu Kalnu, Rihardu Mareni, Gunāru Skvorcovu un Vitāliju Pavlovu.

    Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu