Halepu pēc triumfa «French Open» stadionā Bukarestē sveic 20 000 līdzjutēju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

WTA ranga pirmo raketi Simonu Halepu no Rumānijas savās mājās Bukarestes «National Arena» sveikt ar triumfu «Grand Slam» tenisa turnīrā «French Open» ieradušies 20 000 līdzjutēju, vēsta šīs valsts mediji.

Izdevums «business-review.eu», atsaucoties uz oficiāliem avotiem, raksta, ka Halepas sveikšanas ceremonija bija paredzēta vienā no centrālajiem Bukarestes laukumiem. Tomēr sagatavošanās laiks bija pārāk īss un ceremoniju nolēma pārcelt uz stadionu.

«Liels paldies, ka esat kopā ar mani šajā vakarā,» uzrunājot klātesošos, sacīja Halepa. «Ļoti vēlējos šeit atrasties un izbaudīt mirkli ar jums kopā. Ierodoties dzimtenē, jutos par laimīgāka nekā centrālajā kortā Parīzē.»

Līdzjutēji skandēja: «Si-mo-na, Si-mo-na!»

«French Open» čempiones tituls Halepai ir pirmais karjerā četros «Grand Slam» turnīros. Pirms gada viņa Francijas atklātā čempionāta finālā piekāpās Latvijas tenisa zvaigznei Aļonai Ostapenko.

«Jūtos ļoti emocionāla, negaidīju ko tādu,» pauda Halepa. «Šis ir īpašs brīdis. Esmu ļoti lepna, ka esmu rumāniete, un to turpināšu teikt. Vienmēr esmu ticējusi: pat ja nāc no mazas valsts, ir iespējams gūt lielus sasniegumus.»

Halepa, kurai iepriekš tika piešķirts Bukarestes goda pilsones statuss, no pilsētas mēres Gabrielas Firejas saņēma pilsētas atslēgas un piemiņas plāksni.

26 gadus vecā tenisiste šosezon ir pasaules labākā tenisiste. Viņa sezonas griezumā nopelnījusi visvairāk WTA ranga punktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu