Pirmo reizi Rīgā notiks IFBB Eiropas Fit Model kauss 2017

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo svētdien, 19.novembrī, Studio69 Koncerta zālē (Tērbatas ielā 73) Rīgas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja klātienē vērot divus pasākumus – gadskārtējo IFBB Starptautisko Latvijas kausu «Rīgas Pērle 2017» bodibildinga un fitnesa sporta veidos, kā arī pirmo reizi Latvijas fitnesa sporta vēsturē – IFBB Eiropas Fit Model kausu 2017, informē organizatori.

Turnīram «Rīgas Pērle 2017» pietikušies vairāk nekā 120 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Polijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas un Saūda Arābijas, to skaitā titulētie IFBB Pasaules un Eiropas čempionātu uzvarētāji. Spēcīgākie šo valstu pārstāvji demonstrēs skatītājiem un tiesnešiem savu labāko formu. Gan sievietes, gan vīrieši sacentīsies tradicionālajās bodibildinga un fitnesa sporta veidu kategorijās, tādās kā bikini fitness, bodifitness, klasiskais bodibildings un mens physique disciplīnas. Vērienīgā pasākuma ietvaros notiks arī tradicionālā fitnesa projekta «Fit Model Latvija 2017» rudens sezonas fināls.

Pasākuma otrā daļa tiks veltīta pirmajam IFBB Eiropas Fit Model kausam, kurā dalību ņems vadošās Eiropas valstu sportistes populārajā un estētiski pievilcīgajā fit model kategorijā. Nozīmīgi, ka tieši Latvijas galvaspilsēta Rīga ir izvēlēta par šā Eiropas līmeņa turnīra norises vietu, kas ir liels gods Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijai un apliecina federācijas ieguldīto darbu bodibildinga un fitnesa sporta veidu attīstībā gan Latvijā, gan pasaulē.

Sportiska un veselīga dzīvesveida piekritēji tiek aicināti apmeklēt šo pasākumu un klātienē atbalstīt sportistus viņu īpašajā dienā.

IFBB Starptautiskā Latvijas kausa «Rīgas Pērle 2017» sākums plkst.13:00.

IFBB Eiropas Fit Model Kausa 2017 sākums plkst.19:00.

Biļetes varēs iegādāties no plkst.12:00 pasākuma vietā Studio69.

Pasākumu nodrošina Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija) sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu